2777
2789
عنوان

عیدانه

77 بازدید | 15 پست

خانواده شوهرم نه برام جشن نامزدی گرفتن نه از وستیلای خونه گفتن چیزی میخریم نه برام عیدی درست و حسابی اوردن دست شوهرمن خالیه اگه داشت همه کار برام میکرد الانم که عید فطر نزدیکه دوستای مادرشوهرم بهش میگن عیدانه ببر میگه من نمیتونم ببرم 😔 خیلی ازش بدم میاد اصلا نمیخوام ببینمش متنفرم ازش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود با تشکر 😤

خب شاید واقعا دستشون خالیه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا دستشون خالیه

نه دستش خالی نیست قبل عید رفت برا خودش گوشی خرید ولی برا عیدی من پول نداشت پول داره بره بوتاکس کنه 

نه دستش خالی نیست قبل عید رفت برا خودش گوشی خرید ولی برا عیدی من پول نداشت پول داره بره بوتاکس کنه&n ...

ناراحت نشیا ولی اون حق داره از زندگیش لذت ببره.همسر خودت باید برات کادو بخره.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

منم خانواده ی همسرم هیچ کاری واسم نکردن هر کاری کرد شوهرم خودش کرد واسم بنده خدا اینجوری ارزششم واسه من بیشتر بود من خودمم یاد گرفتم از کسی انتظار نداشته باشم اینجوری خودم راحت ترم☺

ناراحت نشیا ولی اون حق داره از زندگیش لذت ببره.همسر خودت باید برات کادو بخره.

خودش قبل اینکه ازدواج کنیم گفت همه کار میکنم ولی الان خودشو زده به اون راه

خب چه انتطاری داری از یه زن تنها

من هیچ انتظار ندارم برام طلا بخره چند دست لباس با یه قوطی شیرینی چیزی ازش کم نمیکنه 

خودش قبل اینکه ازدواج کنیم گفت همه کار میکنم ولی الان خودشو زده به اون راه

ای بابا دختر همه این حرفهارو میزنن مادرشوهر منم کلی حرف زد ولی کو عمل....بیخیال با شوهرت خوش باش

2790
2778
2791
2779
2792