2777
2789
برو اداره کار بپرس .من چند سال پیش استفاده کردم  شاید قانوناشون فرق کرده باشه فقط می دونم تا یک ...

درسته . فقط تا یک ماه فرصت داره اداره کار اعلام کنه

با خدا باش و پادشاهی کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه یکی کار داشته باشه کنارشم این بیمه رو بگیره بفهمن چیکار میکنن؟

نمیدونم.از نظر شرعیش شاید درست نباشه خوب .چرا از بیمه بیکاری استفاده کنه توی کار جدیدش هم کارفرما بیم اش میکنه دیگه .مگه اینکه کار دومی کارفرما بیمه نکنه. یا حقوق زیادی نباشه.

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

من کلا اینو میدونم با توجه به وضعیت فروش و وضع اقتصادی بعدا بیمه ها نمیتونن کارهایی رو ک گفتن انجام بدن البته این نظر ی تحلیل گر سیاسی دانشگاه تهرانه

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید