2777
2789
عنوان

شوهرم داره میمیره...بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 8105 بازدید | 173 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چیه پروفایلت ؟

گوجه سبزهای خوشمزه وگرامی😂😂😂که بخاطرشون کلی فحش وبد وبیراه نثارم شده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

مبارک باشه مگه چندوقته اقدامی ؟؟؟یا ناخواسته بوده ک اینقدرذوق کرده!!؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

تابلوئه مال قبلناس جدید نیس چون بنفش شده من مال پسرمو نگه داشتم مال دوسال پیشه این رنگیه اول صورتی بود

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
مبارکه ولی بخاطر یه بی بی چک نگو شوهرم داره میمیره 

کارم درست نبود ولی خواستم تاپیکم جذاب شه

خخخخ

تیکر عروسیمه                                                          میشه برا سالم به دنیا اومدم فندقم دعا کنید مرسی