نسترنجااااان مدیر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 396 عنوان شوهرم داره میمیره...بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 8105 بازدید | 173 پست بیاین عکسش بذارماینو دیده پس افتاده تیکر عروسیمه میشه برا سالم به دنیا اومدم فندقم دعا کنید مرسی 1398/02/24 | 14:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 اینا چیه پروفایلت ؟ گوجه سبزهای خوشمزه وگرامی😂😂😂که بخاطرشون کلی فحش وبد وبیراه نثارم شده جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بهار۸۹۹۱۹۷ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4150 مبارک باشه🌹 مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید
mahastiiiii عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3781 اووف.بر.تو# 😕😕😕😕مسخرمون_کردی# 😕😕😕نفرین_آمون_بر_تو_باد# 😒😒😒😒 جولیا78 عاشقتم 😍😚
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 مبارک باشه مگه چندوقته اقدامی ؟؟؟یا ناخواسته بوده ک اینقدرذوق کرده!!؟؟؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
نازنازی۷۴ عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2022 تابلوئه مال قبلناس جدید نیس چون بنفش شده من مال پسرمو نگه داشتم مال دوسال پیشه این رنگیه اول صورتی بود خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
shagha_k عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 31035 ای جونم مبارکه مامانییی😍😍😍😍 عزیزم برامنم دعا کن دوسه روز دیگ موعد پریمه دعا کن پریود نشم و باردارباشم آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
نازپرخانوم عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 5298 مبارک باشه ...نی نی ات دختره از الان بگم اگه دختر بود منو یادت باشه بهم خبر بدی 😘🙋 از کجا فهمیدی
tanhatarinam70 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1660 مبارک باشه ...نی نی ات دختره از الان بگم اگه دختر بود منو یادت باشه بهم خبر بدی 😘🙋 ازکجا میدونی دختره عزیزم میشه برام یه دونه صلوات بفرستید 😢
_باراان_ عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 4432 وااای مبارکه مبارکه🤰🤰🤰🤱🤱🤱💃 نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
آیدا_۶۸ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1858 مبارک باشه ...نی نی ات دختره از الان بگم اگه دختر بود منو یادت باشه بهم خبر بدی 😘🙋 چطور حدس زدی؟ کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉
نسترنجااااان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 396 مبارکه ولی بخاطر یه بی بی چک نگو شوهرم داره میمیره کارم درست نبود ولی خواستم تاپیکم جذاب شهخخخخ تیکر عروسیمه میشه برا سالم به دنیا اومدم فندقم دعا کنید مرسی