2777
2789
عنوان

😢😔ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 21 پست

نجات پیدا کردی میدونی ابجی نجااااات تکرار میکنم نجاااااااااات واین اصلا چیز بدی نیست.خواهرانه ب تو نصیحت مبادا ب سرت بزنه با پیامی تماسی دیداری بری سمتش....حتی اگ حالت خیلییییی بد،باشه هرگزو هرگز دیگه بسمتش نرو. ان شاالله خدا بهتر از،اونو برات نگه داشته 

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=89972885]چرا بعد چهارسال به این نتیجه رسیدی که به درد هم نمیخورین  مگه چجوری بودن اون آق ...

دوسش داشتی ؟ 

اگه دوسش داشتی  به نظرت یکم نباید تحمل میکردی؟ هر چند به نظرم کار خوبی کردی چون اینجور که شما تعریف کردی خود پسره هم مشتاق بود به هم بزنین  اما یه لحظه به ذهنم خطور کرد شاید از ناراحتی و غرورش بوده که گفته منم میخواستم به هم بزنیم  !

نمیدونم ولی من میخواستم بگم ای کاش اینو نمیگفتی 

اما ازونور اونم گفت اره اوکی منم همینو میخواستم ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
دوسش داشتی ؟  اگه دوسش داشتی  به نظرت یکم نباید تحمل میکردی؟ هر چند به نظرم کار خوبی ک ...

اخه 4 سال منو الاف کرده بود.هیچ تلاشی نمیکرد که اینا رو راضی کنه.با 30 سال سن جرات نداشت با خواهرش در مورد من حرف بزن

اخه 4 سال منو الاف کرده بود.هیچ تلاشی نمیکرد که اینا رو راضی کنه.با 30 سال سن جرات نداشت با خواهرش د ...

متاسفم واقعا .... 

هم واسه خودش هم واسه خانوادش ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...