2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
اره ... شوهرم بیشتر بازی میکنه

خدای جنگ 5 شو نگرفتیدهمین جدیده

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

چند خریدید دستگاه شو

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای جنگ 5 شو نگرفتیدهمین جدیده

نه عزیزم الان دیکه دلار بالاس اینام گرون شد والا برا خودمون خورد وخوراک بخریم یا پول بازی بدیم یه تومن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند خریدید دستگاه شو

اون موقع 2سال پیش با دسته اضافه 2تومن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اون موقع 2سال پیش با دسته اضافه 2تومن

الان 4.500 تا 5تومنه من سرگرمیم به حساب میاد بازی میکنم❤

الان 4.500 تا 5تومنه من سرگرمیم به حساب میاد بازی میکنم❤

Ps4؟؟؟؟ اووو،چه گرونه ... من که خیلی کم بازی میکنمم شوهرمم روزای تعطیل

برات متاسف که اینقدر راحت در مورد بقیه با اطمینان نظر میدی ... هر وقت تو شهر غریب مجبور شدی تنها زند ...

اغخه تاپیک قبلت خیلی ضد زن بود کسی ک خودش زنه و سختی کشیدس و تنهاس این حرفارو نمیزنه

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
Ps4؟؟؟؟ اووو،چه گرونه ... من که خیلی کم بازی میکنمم شوهرمم روزای تعطیل

الان چی ارزونه 😩

اغخه تاپیک قبلت خیلی ضد زن بود کسی ک خودش زنه و سختی کشیدس و تنهاس این حرفارو نمیزنه

تاپیک قبلی ام ضد زن نیس برا حفظ زندگی زناس ..میدونی ر روز اینجا چه قدر تاپیک خیانت زده میشه راست و دروغش معلوم نیس ولی ما خانوما حساسیم رومون تاثیر میذاره ... بابا دیشب نصف شب زنه هیستوری گوگل رو چک کرده دیده شوهرش قیمت زن صیغه ای سرچ داشته ساعت 2ونیم شب مرد رو از خواب بیدار کرده  گفته نه من نه تو زده بیرون از خونه؟نصف  شب ... به نظر من که چک کردن مرد واقعا اشتباهه اونی که دلش باهاته میمونه باهات ... 

الان چی ارزونه 😩

همه چی گرونه مواد غذایی چند شب پیش خریدم تازه گوشت و مرغ هم نههه ها شده یه تومن

تو مرد بودي پس  دو روز نبودما مرد شدي 😂😂😂😂😂

اره تغییر جنسیت دادم😁😁😁😁😁

از اون ك ابي گرم نميشد خودت بايد حركت بزني روش😅😅😅😅

اره دیدم چه قدر منتظر سیخ باشم خودمم  به خودم سیخ وصل کردم😂😂