2789
عنوان

یکی از ماجراهای خواهرم با شوهر الدنگش

| مشاهده متن کامل بحث + 17006 بازدید | 269 پست

فقط نگو 

شوهرش گفته ببخشید خواهرت هم گفته باشه و الان دارن ادامه میدن

یا کتکش زده و خواهرت ترسیده هیچی نگفته 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

اه عوضی یعنی از کان دوم هم استفاده نکرده

خواهرت عجب بدبختیه که با این ادم هم خونه است

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر نبینن این مردا ک سیراگی ندارن

هر طرف میری یا تاپیک خیانته یا پست خیانت....اخه مگه بقیه زنا چی دارن ک زن خودت نداره هرزه آشغال😡😠

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
خونه خودش

اهان اخه نگفت ک شوهرش اومده دنبالش😭😱

واااای خدا به حق این روزای عزیز ، برای هیچ زنی نیاره این موقعیت ها رو

امین

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
دستمال رو میگیره دستش میشینه و منتظر که شوهره بیاد داخل و نشونش بده تا دیگه نتونه کثافتکاری هاشو حاش ...

😐😐😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دستمال رو میگیره دستش میشینه و منتظر که شوهره بیاد داخل و نشونش بده تا دیگه نتونه کثافتکاری هاشو حاش ...

غلط کرده 

ازین تهدیدها که نباید ترسید

بره شکایت کنه تا ثابت نکنه دهنش و اسفالت میکنند 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
یارو همون شوهر خواهرشه.دستمال حاوی موادی که بوی وایتکس هم میده که خونه خواهر استارتر زیر فرش بوده

😁

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آدم با اين تاپيكا به شوهر خودشم شك ميكنه چه دنيايي شده خدا آخر عاقبتمونو بخير كنه  

هروقت شوهرت اینجوری پیچوندت شک کن وقتی دارید مثه ادم زندگی میکنید دلیل بر شک نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.