2777
2789
عنوان

به سلامت!!

212 بازدید | 23 پست

دوست داشتن مرزی ندارد!

خودمان را فدای یک رابطه عادی نکنیم...

بدانیم دوست داشتن یک بی‌نهایت است،

حد وسط ندارد!

یک نفر یا دوستمان دارد یا ندارد...

خودمان را بیش از حد معطل آدمهای اشتباهی زندگیمان نکنیم،

هر کسی ماندنی باشد از در برانی‌اش از دیوار بالا خواهد آمد و تصاحبت خواهد کرد!

کسی هم که پای رفتن داشته باشد،

هزاران بهانه می‌آورد!

کسی را که در عشق بلاتکلیفتان میکند،

کسی که قدر بودن و ماندن‌تان را نمیداند،

راهیش کنید! بره.

پس 

برو آنجا که تو را منتظرند.

هیچ وقت مصی, سرزنشت نمیکنه
چون تو  بزرگ‌ترین خوبی را
در حق مصی کردی
رفتی تا جای آدم های ماندنی باز بشه

تقدیم به کاربران عزیز:

@_nilay  

@بانو_ویولت  

@برفکی  

@joudy_abot8171  

@خاطرهr  

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو یادت رفت صدا بزنی      

چرا تو تاپیک عکس صداتون زدم. طبق قولم

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
اره اونجارو میدونم ایتجارو گفتم

آخه اینایی که تگ میکنم تو پی وی باهاشون در ارتباطم و مشاوره گرفتم, تا حدودی در جریان 

حالم خرابم هستن

عالی 👌👌

یک لحظه ترسیدم, گفتم نکنه اشتباهی تگ کرده باشم.

خدا روشکر به خیر گذشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز