2777
2789
عنوان

پسررررم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 31 پست
بنظرم به نحوه ی تربیت والدین برمی گرده 

اینکه چقد باهاش صحبت میکنن چقد تو جمع ها حاضر میشن چقد کتاب میخونن براش و .... و.... و.... و....

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

حالا اگه خودتون و پدرمادر اون بچه رو با هم مقایسه کنی ب جواب میرسی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت کلی شعر هست دانلود کن بریز رو فلش بزار هر روز گوش کنه یاد میگیره 

من صد افرین رو گرفتم پکیجه هم کارته هم سیدی خیلی راضی بودم قشنگ حرف افتاد البته سی دیاشو مدام میزاشتم کارتاشم زیر دستوپاش بود دو زبانشم لازم نیست همون فارسیش کافیه

از لحاظ اجتماعی بودنم هر بچه گلش یک چیزه مقایسه نکن

خود من خدای بلا بازی و شیطونی و حرفای قلنبه سلنبه بودم بچم خیلیییی خجالتیه کلی باهاش کار کردم هنوز هم خجالتیه گلشه مدلشه ژنشه دیگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

سلام . سی دی و برنامه تو بازار هست . ولی عزیزم اصلا اهمیت نده به مرور خوب میشه بهرحال شخصیتها باهم فرق دارن پسر منم در مقایسه با همسن و سالاش همینطوره ولی وقتی بچگی خودمو با بقیه همسن و سالهام مقایسه میکنم میبینم خودمم همینطور بودم و حتی شوهرمم اینطور بوده و خداروشکر از همشون موفق تر هستیم پس اهمیت نده از خدا بخواه آینده اش روشن باشه وگرنه اینکه کسی تو بچگی توی ۴ سالگی شعر بخونه یا نخونه تاثیری تو سرنوشت آدما نداره . انتخابهای ما آدمها و پشتکارمون هست که ما رو موفق میکنه نه اینکه کی زودتر به سیب میگه اپل

پسرمنم اجتماعی نیست توپیاده روام که راه میره دستشوجلوچشاش میگیره  مثلاخجالت میکشه بچم

باهاش بازی میکنم پارک میبرمش مهمونی میبرمش شعرمیخونم حرف میزنم آزادش گذاشتم توخونه نمیدونم چیکارش کنم دیگه

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

پسرتم یا مهد بزار یا خیلی وقت بزار

رنگها

اشکال و احجام هندسی

فصل ها

اسم اشیاع

درخت گل و...

اعضای چهره و بدن

اسم دور بریا و نسبتشون

همه اینارو هر روز باهاش کار کن میتونی دفتر برداری بکشی

مثلا رنگارو مدام تکرار کن نشونش بده یا اشکال هندسیو بکش اسماشونو بگو

رو بدنش اسم اعضا رو بگو

عکس حیونارو تو گوگل بزن میاره نشونش بده بگو کدوم حیونه

3 تا 3 تا هم یاد بگیره عالیه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
۱۹ماهشه اخه

ببرش پارک با بقیه بچه ها بازی کنه در حدی ک غذا ببر بشینید اونجا صب تا شب با بقیه بچه ها بازی کنه تا ارتباط برقرار کردن رو یاد بگیره تنها بمونه و بخودت بچسبونیش ک اجتماعی بار نمیاد یکم ک بزرگتر شد مهد بره بهتر میشه الان فقط همین کارو میتونی بکنی

با افتخار قوچانی‌ام ❤️