2777
2789
عنوان

اندر احوالات خاستگاری رفتن واسه برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 202 پست
کاش من ده تا داشتم اونوقت مادرشوهرم حواسش پی اونا بود کمتر تو زندگی ما دخالت میکرد 

اشتباه میکنی بودن کسایی که مادرشوهرشون خوب بود اما خواهرشوهره پرش میکرد

جولیا78 عاشقتم 😍😚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا عروس اولیا اینقدر بیچارن؟ منم همش سر حجابم بحث بود حتی برادر شوهرم به شوخی بهم میگفت موهاتو بکن ...

بابا بخدا من تا حواسم باشه نمیزارم موهام بیاد بیرون...چادری ام..باز انگ بی حجابی بمن میزدن میخواستن از اونا باشم فک کنم که روبنده میبیندن

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

چقد بعضیا ذات شون اینجوریه اخه برو دست دختره رو بگیر بزار تو دست پسرت هردوشونو خوشحال کن نگاه به خوشحالی شون کن تو هم خوشحال باش دیگه اینکارا چیه اخه میکنی اخر عمری

با افتخار قوچانی‌ام ❤️
اشتباه میکنی بودن کسایی که مادرشوهرشون خوب بود اما خواهرشوهره پرش میکرد

منم قبول دارم وقتی خواهرشوهر باشه مادرشوهر زیاد سرش توزندگیه عروس نیست نیمی ازسرش داخل زندگیه دخترشه😂😂😂😂😂😂

بابا بخدا من تا حواسم باشه نمیزارم موهام بیاد بیرون...چادری ام..باز انگ بی حجابی بمن میزدن میخواستن ...

هر کاری کنی یه حرفی در میارن بخدا ادم باید شانس بیاره از خانواده شوهر

مادرشوهر من که حاضره تمام دنیا به پسرای خودشم فحش بدن فقط از این تعریف خوبی  بکنن انشاالله اونا ...

وای چه خوب گفت جاریت😄، منم اولاش جواب نمیدادم ولی الان تو روش جواب میدم اینطوری بهتره

برادرشوهرا بعداز دامادشدن اخلاقشون تغییرمیکنه البته من میگم خواهرشوهر بهتراز جاریه 

فعلا که بچه ان 😆 اره خب اخلاقشون عوض میشه من جاری دار شم ببینم بده قیچیش میکنم برام فرقی نداره

جولیا78 عاشقتم 😍😚
از خودت حدیث در نیار حدیثی که گفتم وجود داره تو نت سرچ کن .... بی سواد

باسوادیت نگه دار وقتی منبرات رفتی بکارت میاد نه وسط بحث مادرشوهر خواهرشوهر میچرخی چی گیرت میاد خوب رویی داریا 

چقد بعضیا ذات شون اینجوریه اخه برو دست دختره رو بگیر بزار تو دست پسرت هردوشونو خوشحال کن نگاه به خوش ...

اینقد حسوده که زمان عقد ما با شوهرم دعوا کرده بود چرا دست همو میگیرین😄😄😄

بابا چی میگی خواهر شوهرا مادرشون رو علیه عروس پر میکنن نصف دعواهای ما علتش خواهر شوهر مجردم بوده

ما سه عروس خیلی اعصابمون خراب شدهههه مادرشوهرم همش میگه به حرف من باشید فک کن انگار تو ی شرکتیم میگه من ریس باشم شما زیر دستام بعدم چون بیوه اس تمام فامیل طرفش هستن 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
2790
2778
2791
2779
2792