2777
2789

خوبه استارتر گفت پرسپولیس یا اس دق لال من‌نمیدونم تیم ِس و راختور اینجا چیکار میکنه🤚😐🤚😐

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خوبه استارتر گفت پرسپولیس یا اس دق لال من‌نمیدونم تیم ِس و راختور اینجا چیکار میکنه🤚😐🤚😐

ب نشانه بی طرفی

اوزوم تورک❤*آتام تورک❤*آنام تورک❤*دیلیم تورک*❤یاشاسین تورکلر...👊👊👏👏👍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نشانه بی طرفی

شما ادم محترمی هستی من جواب بدی نمیدم بهتون و چون طرفدار پرسپولیسم هستی احترام قائلم براتون

ولی ی تراکتوری دیگه اینجاس خیلی رو اعصابه کلا و بی ادبه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
شما ادم محترمی هستی من جواب بدی نمیدم بهتون و چون طرفدار پرسپولیسم هستی احترام قائلم براتون ولی ی ت ...

شما لطف دارید..اصن تیم ملی..اون تراختوریم اشتباه کرد ببخشش🙂

مگه لنگی هستیم ک عاشق بچه خوشکلای تیم بشیم 🤣🤣

ناراحت نشینا لطفا..ولی اخه خانوما اینطورین نمیدونن تو زمین چنتا داور داره یا دروازه چن متره اما فقط از تیم از یکی خوششون میاد میشن ی مدت طرفدار اون تیم🙂

ناراحت نشینا لطفا..ولی اخه خانوما اینطورین نمیدونن تو زمین چنتا داور داره یا دروازه چن متره اما فقط ...

من ب شخصه ازونام ک از بچگی تاجی ام و شاید انقدری ک من بازیکنای تیممو دیدم شما ک اقایی ندیدی😏

من ب شخصه ازونام ک از بچگی تاجی ام و شاید انقدری ک من بازیکنای تیممو دیدم شما ک اقایی ندیدی😏

درسته شاید شما اینطوری باشید همه ک اینطوری نیسن..من صبای قم بازی میکردم..عمومم الان خونه ب خونه بازی میکنه میخوای اسمشو بگم سرچ کنی..شماره همه ام دارم از قلعه نوعیی تا فیروز کرمیو منصوریانتون😊🙂