2733
2734

با آرد نخود درست میکنن من واسه اولین بار درست کردم فقط نمیدونم چرا پف نمیکنه باید پف کنه...چی بریزم برا پف کردنش؟کسی میدونه

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

پاکورا ،اگه منظورت به پاکورا هست نه چیز دیگه که یه غذای بوشهریه و خودش یه ارد مخصوص داره  و تره خورد میکنی داخلش بعد تو روغن سرخ میکنی تند تیز بخورررر

لا حول ولا قوه الا بالله

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

باید تره بریزی یکم پودر سیر و یکم پیاز رنده شده و بکینگ پودر برا پف کردنش  و ارد نخود و ادویه یکساعت بزار استراحت کنه تو یخچال بعد تو روغن زیاد و داغ با ملاقه بریز .باید شل باشه موادت

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز