2733
2739

با آرد نخود درست میکنن من واسه اولین بار درست کردم فقط نمیدونم چرا پف نمیکنه باید پف کنه...چی بریزم برا پف کردنش؟کسی میدونه

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

پاکورا ،اگه منظورت به پاکورا هست نه چیز دیگه که یه غذای بوشهریه و خودش یه ارد مخصوص داره  و تره خورد میکنی داخلش بعد تو روغن سرخ میکنی تند تیز بخورررر

لا حول ولا قوه الا بالله

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2731

باید تره بریزی یکم پودر سیر و یکم پیاز رنده شده و بکینگ پودر برا پف کردنش  و ارد نخود و ادویه یکساعت بزار استراحت کنه تو یخچال بعد تو روغن زیاد و داغ با ملاقه بریز .باید شل باشه موادت

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز