2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 50 پست
رقص هم فقط رقص زن برای شوهر اونم بدون اهنگ جایزه..وگرنه رقص حرامه..حالا حمله نکنین بگین همین ی تفریح ...

واه بدون آهنگ واسه چی برقصیم؟

فکر کن بخوای عربی برقصی بدون آهنگ خیلی مضحکه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غنا یعنی چی خانوم؟؟؟؟ خب اهنگ های سحر همه اشون جوریه که دلت میخواد برقصی

غنا ینی اهنگ محرک..من نمیدونم اهنگایی ک میگی چجوریه میتونی تو گوگل سرچ کنی معنی غنا رو

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
به خدا آدم دیوونه میشه

منم چادریم هم نمازمیخونم هم روزه میگیرم الان توماه رمضونم اهنگ گوش میدم میرقصم پس چ کنم؟بشینم آب غوره بگیرم بااین حجم ازمشکلات!؟

بعضی چیزارو واس خودم عقلی حساب میکنم میگم مثلاالان من برقصم چی میشه چ گناهی مرتکب میشم جزاینکه شادمیشم وروحیم عوض میشه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
واه بدون آهنگ واسه چی برقصیم؟ فکر کن بخوای عربی برقصی بدون آهنگ خیلی مضحکه

بعله منم قبول دارم..ولی حکمشه دیگ من فتوا ندادم که😆😆

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
همین میشه غنا 😂😂😂😂😂 شهاب تیام یه اهنگ داره من هرجا باشم قرم میاد حدلقل پاهامو تکون میدم😂😂

اسم اهنگش چیه بگو😂😂

بعضی ها نمیدونن خدامیدونه..کسی با شادی مخالف نیس..مگ شادی فقط رقصیدنه؟؟.مشکل صیغه چیه اونوقت؟؟؟

میشه ی چندنمونه ازشادی های حلال بگی؟!

منم چادریم هم نمازمیخونم هم روزه میگیرم الان توماه رمضونم اهنگ گوش میدم میرقصم پس چ کنم؟بشینم آب غور ...

چه خوبید شما

یه بار تویه تاپیکی یکی میگفت اهنگ جدید بگید دان کنم یه نفر اومد چه فوشایی داد که تو گناهکاری جهنمی هستی رقص حرام اندر حرامه 

میشه ی چندنمونه ازشادی های حلال بگی؟!

پیامبر بسیار خنده رو بودند..حضرت علی هم خیلی شوخ طبع و خنده رو بودند..شوخی هایی ک کسیو ناراحت نکنه..دورهمی های دوستانه..کنار همسر نشستن..کنار خانواده جمع شدن..شرکت توی مهمونی های خانوادگی..ینی شما جز رقصیدن با هیچی خوشحال نمیشین؟؟والا من عروسی دیدم بجای ضبط دبه زدن خیلیم جالب تر و شادی اور تر از اهنگ بود..

والا من تو عمرم نرقصیدم نه افسردم ن همش درحال گریه زاریم..البته نه بخاطر حرام بودن رقص..بخاطر اینک کار مسخره ایه ..هرچی فک کردمو نگا کردم به این نتیجه نرسیدم ک چه فایده ای داره

چه خوبید شما یه بار تویه تاپیکی یکی میگفت اهنگ جدید بگید دان کنم یه نفر اومد چه فوشایی داد که ...

😍😍😍😍😍فداتم ک

من بعضی چیزارومیشینم سبک سنگین میکنم بعدش واقعاب این نتیجه میرسم ک نه واقعااشکالی نداره حس میکنم خداحالابااین رقصیدن واهنگ گوش کردنم خشمگین نمیشه پشت هرحدیث وایه ای شایدخیلی تفسیروتبصره باشه نمیدونم بعضی ازکارا رودلی انجام میدم😃😃

یعنی واقعامیخوان بگن هرکی اهنگ گوش دادرقصیدجهنم براش واجب میشه😕یعنی اصلادروغ نمیگن دل کسی ونمیشکونن قضاوت نابجانمیکنن غیبت نمیکنن اینجوری میخوان خداروببینیم ک بایدکلاازخداناامیدبشیم خداخیلی مهربونه مابنده هاش نامهربونیم بهم رحم نمیکنیم😓

پیامبر بسیار خنده رو بودند..حضرت علی هم خیلی شوخ طبع و خنده رو بودند..شوخی هایی ک کسیو ناراحت نکنه.. ...

عزیزم شمانیاعصرپیامبرو باالان مقایسه کن پیامبرشوخ بودخنده روبود درست دورخانوادش جمع میشددرست 

اماالان تومیتونی خانواده پیامبرواستعفرالله باخانواده من مقایسه کنی؟ی خانواده پرتنش دعوایی اعتیاد بداخلاقی مشکلات مالی و...نه نمیتونی شادی فقط ب رقص نیست اینکه کسایی باشن ک بتونی باهاشون معاشرت کنی ادمای سالمی باشن ن اهل ریاوچشم وهم چشمی وتهمت و..

خوبه باهاشون بری تفریح گشت وگذارخوبه ولی وقتی نداری ایناروبایدچیکارکنی؟تنهایی بایدچیکارکنی؟

بایدخودت حال خودتوخوب کنی من ب شخصه ترجیح میدم خودموبااهنگ ورقص وورزش شادنگه دارم تابادوستی باجنس مخالف ورفت وامدبا آدمایی ک دور از فهم وادبن شمارونمیدونم

پس فوری شماخانم بزرگوارگارد نگیرشرایط زندگی ادماباهم فرق داره😊

عزیزم شمانیاعصرپیامبرو باالان مقایسه کن پیامبرشوخ بودخنده روبود درست دورخانوادش جمع میشددرست  ...

من گارد نگرفتم..دوبارم گفتم فقط حکمشو گفتم ناراضیه کسی بره یقه خدارو بگیره..میخواد برقصه پای خودش نرقصه پای خودش..من ک حلال مشکلات این و اون نیستم سوال پرسیدن جواب دادم

من گارد نگرفتم..دوبارم گفتم فقط حکمشو گفتم ناراضیه کسی بره یقه خدارو بگیره..میخواد برقصه پای خودش نر ...

منظورم ب پستی بودک برای من گذاشتین شادی فقط رقص نیست وفلان✋✋✋✋روزخوش✋✋

همین میشه غنا 😂😂😂😂😂 شهاب تیام یه اهنگ داره من هرجا باشم قرم میاد حدلقل پاهامو تکون میدم😂😂

اسمش چیه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا