2789
حق طلاق اگه با خانم باشه،یعنی شوهر نمیتونه زن رو طلاق بده به هیچ عنوان،فقط زن  میتونه هروقت خوا ...

اره خانم نردشو هر وقت نخواس تقاضا طلاق میده و میره.. مردصم کاری نمیتونه بکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق طلاق اگه با خانم باشه،یعنی شوهر نمیتونه زن رو طلاق بده به هیچ عنوان،فقط زن  میتونه هروقت خوا ...

فکر کنم وکالت حق طلاق میدن انگار که هر وقت زن خواست بتونه جدا بشه ولی مرد حق خودشو داره فکر کنم 

نه عزیزم مرد هر وقت بخواد میتونه زن رو طلاق بده

با دادن حق طلاق به زن اینه که زن هم هر وقت خواست میتونه طلاق بگیره

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

من با توجه به زندگی قبلیم برای ازدواج دومم شرط حق طلاق  گذاشتم. مهر هم نخواستم. 

ولی هرکس خودش باید تصمیم بگیره کدوم براش مهم تره

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
کسی که به اخلاق و رفتار خودش و خانوادش مطمئن باشه قطعا حق طلاق رو میده.‌مگر اینکه به خودش شک داشته ب ...

شایدم از طرف همسرش مطمئن نیست و حق طلاق نمیده. خانمها ذاتا احساساتی هستن و مردا میترسن خانوما سر هیچ و‌پوچ و احساسات گذرا زندگیشون رو بهم برنن واسه همین براحتی نمیدن حق طلاق رو

اگه برات مهمه بهش بگووو دلایلتم بگو ...وگرنه ک اگه دوسش داری و شرایطشم خوبه برا چی بهم بزنی 

آخه بهش گفتم که حق طلاق میخوام میترسم الان اگه کوتاه بیام بعدا تو زندگی بهم بگه تو چرا از همون اول حق طلاق میخواستی و خلاصه داستان بشه 

شایدم از طرف همسرش مطمئن نیست و حق طلاق نمیده. خانمها ذاتا احساساتی هستن و مردا میترسن خانوما سر هیچ ...

شاید

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
آخه بهش گفتم که حق طلاق میخوام میترسم الان اگه کوتاه بیام بعدا تو زندگی بهم بگه تو چرا از همون اول ح ...

اگر حق طلاق نداد حداقل ازش وکالت رسمی حق ادامه تحصیل. حق انتخاب مسکن. حق اشتغال رو بگیر.که اگر با اینها هم مخالفت کرد شک نکن ریگی به کفششه