2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درحال حاضر خوب شدن حال همسرمه که از صبح حالش بد شده  . لطفا بیاین تاپیکم 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
برا منم دعا کن منم جواب نگیرم میرم واسه ای وی اف چن ماهه دیگه

باشه حتماً عزیزم برات دعا میکنم. امیدوارم زودتر جواب بگیری

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
خودم و دخترم و شوهرم و پدر و مادرمو و خواهر و برادرام و بچه هاشون همه باهم بریم بهشت

😂😂😂حتی تو آرزوهاتم جا واسه خانواده شوهر نیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
😂😂😂حتی تو آرزوهاتم جا واسه خانواده شوهر نیست

از امضات خوشم اومد .قابل تامل و تفکر

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

الان تدریس ویولن انجام میدم رویای بچگیم این بود همیشه خودمو درحال ویولن زدن تو کنسرت میدیدم.ارزوم اینکه اموزشگاه موسیقی بزنم چندتا همایش برگزار کنم و بهترین معلم ویولن سال بشم.مطمنم بهش میرسم چون همیشه به هدفهام قول رسیدن میدم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺