2777
2789
عنوان

استاد

492 بازدید | 24 پست

سلام دوستان...میخوام در مورد یکی از استاد ام باهاتون صحبت کنم.ی درس باهاش برداشتم..خیلی سرکلاس بی توجهی میکنه .سوالای بقیرو با جون و دل جواب میده اما من که می‌پرسم بی محلی میکنه سرکلاس...حالا بقیه اصلا برای این درس کاری انجام نمیدن...من همیشه سر کلاسش حاضرم ...کوییزاشو همرو جواب دادم..ولی جوری برخورد میکنه سرکلاس انگار بقیه ازم بهترین و به اونا میخواد نمره خوب بده...کلا رو اعصا بمه به سرم میزنه درس شو حذف کنم!!اما میخوام باهاش رودررو اول صحبت کنم در مورد نمره و...هر کی تجربه داره خوشحال میشم راهنمایی کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از بس روداری ک خوشم نمیاد ازت دیگه😡😡از فردام سر کلاسم نبینمت امتحانتم صفر 😂😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

اه اه منم از این استاد داشتم آخرشم کوتوله یه نمره افتضاح لب مرزی داد...😕😒

البته برا من یه فرقی داشت

۹۰درصد دانشجوها ازش بدشون میومد

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
نه عزیزم...آقا هستن ایشون..واقعا نمیدونم فازش چیه..

باهاش صحبت نکن در مورد نمره و اینا ک باهات لج نیوفته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

احساسم میگفت از من بیشتر ازهمه بدش میومد چون قدش تا کمرم بود وقتی میرفتم ازش سوال کنم قیافش یه طوری میشد...

متنفرم ازش عقده ای به تمام معنا...

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
اه اه منم از این استاد داشتم آخرشم کوتوله یه نمره افتضاح لب مرزی داد...😕😒 البته برا من یه فرقی دا ...

نه این یکی از اون شل و ولاس که با ی عده خاص گرم میگیره..به همونا هم نمره خوب میده احتمالا...سر ما بی کلاه میمونههرچقدر هم تلاش کنیم!!جالبه ی بار تنهایی ازش پرسیدم چجوری میتونم نمره خوب بیارم..گفت بستگی به نمره بقیه داره!!یعنی اگه بقیه کم شن منم کم میشم