شقایق_خانوم مدیر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 عنوان شوهرِ... | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست باشوهری که تا بحثمون شد تو پیجش پست غمگین ردیییف میکنه چه باید کرد بخدا خسته شدم، آبرو براش مهم نیست همهههه فامیلامم تو پینجشن بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟ 1398/02/23 | 01:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21296 من یه بار گوشی شوهرمو کش رفتم رفتم توی پیجش یه عکس عاشقانه گذاشتم کلی هم قربون صدقه و دوست دارم نوشتم برای خودم😂😂شوهرم دو روز بعد پاکش کرد😂😂😂😂😂😂 ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 وای چقدر این فضای مجازی بده دوست منم همین مشکلم داشت نشست خیلی جدی با شوهرش صحبت کرد ، گفت تو ... اره میتونه برا خودم بفرسته اما فهمیده حساسم بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 من یه بار گوشی شوهرمو کش رفتم رفتم توی پیجش یه عکس عاشقانه گذاشتم کلش هم قربون صدقه و دوست دا ... عاشقانه هم میزاره به اسم خودمم اهنگ و... میزاره اما این غمگینارم قشنگ شب میزاره بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21296 عاشقانه هم میزاره به اسم خودمم اهنگ و... میزاره اما این غمگینارم قشنگ شب میزاره باز خوبه عاشقانه ها رو پاک نمیکنه ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 استارتر خوش به حالت همچین شووری داری من و شوهرم اندازه ی هابیل و قابیل دعوا کرده باشیم پایتختو نشون ... میگم از ناراحتیش نیست از لج من اینکارو میکنه بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 عاشقانه بخوره تو سرم این غمگینا آبرومو بردن😭 بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
sherazi عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 386 متولد 65 ایشون کم سن وسال هم که نیستند این رفتار بچگانه رو انجام میدن جدی بهش بگو که این حرکت هیچ اصلا خوب نیست که چ تو شادی چ تو نارحتی ادم بخواد جار بزنه به دیگران ربطی نداره
mahhhdis عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 535 هیچوقت برای هیچ چیزی جلو مردا نقطه ضعف نشون ندین . چون لج میکنن خاصیتشونه
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 ایشون کم سن وسال هم که نیستند این رفتار بچگانه رو انجام میدن جدی بهش بگو که این حرکت هیچ اصلا خوب نی ... هرچقدر قول گرفتم رمز ایستاش گرفتم و... فایده نداره رمزشم رفت عوض کرد بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 هیچوقت برای هیچ چیزی جلو مردا نقطه ضعف نشون ندین . چون لج میکنن خاصیتشونه یه مدت نشون ندادم گذاشتم هی بزاره اما بی فایده بود بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
sherazi عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 386 شما بیزار به حساب احساساتش حدقل خوب بروز میده که باهاش بد رفتاری نکنی براش مهم هستی
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 دوست دارم بخاطر این بی آبروییش ازش جدا بشم ابرو حالیش نیست بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 فقطططط از لج من اینکارو میکنه بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شقایق_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2228 انقدر عصبانیم الان جفتم خوابیده دوست دارم بزنم تو صورتش بر هر كسی كه مینگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟