آخی عزیزم!عب نداره با اینکه درک میکنم خیلی سخته اما باز دلیل نمیشه ازین حرفا بزنی.ینی وابسته س شوهرت ...
شوهرم ۳۲ ....بعد ۸سال تازه باردا شدم ۵ ماهه ام تیکرم اشکال داره ..همیشه میگفت تو که بچه دارنمیشی خونه براچیته الان که دیگه حرف خونه نمی زنه خیالش راحت شده دیگه طلاق بگیر نیستم
ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
عزیزم شما دیگه بچه دارید.چرا تو این ۹سال که بچه نداشتی بفکر طلاق نبودی حالا بفکرش افتادی.دنبال راه چاره باش.با دلایل ومنزق باهاش حرف بزن وحالیش کن.وقتیم یه مرودی طبق گفته تو شد بگو دیدی من گفتم بعد اون با ارامش و مهربانی حرفاتو بگو.خواسته ها و خرجیات خودتو زیاد کن تا پولی برا بقیه نداشته باسه .تو فشار قرارش بده.کم توقع نباش تا بفهمه دنیا دسته کیه.بهترینا و گرونترینارو بخر تا پول اضافی براش نمونه.خودتو باید تغییر بدی نه اینکه سعی کنی اونو.به دنبال تو اونم عوض میشه.اگه مهربانی و سازش و احترام تا حالا براش جواب نداده،دیگه بسه.باتندی و دعوا عمل کن.ضمنا خیلی هوای نی نی تو داشته باش و حرص نخور ناراحت نشو که روی بچه اثر بد داره.
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!