2821
2789
عنوان

بیت کوین

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 23 پست
اینطور که متوجه شدم امریکا کانادا و امارات خودپرداز بیت کوین هم دارن.پس غیر قانونی نیست؟! اوکی حالا ...

نه ماینر میخواد..ولی لازم نیست خیلی گرونشو بخری..ضمنا این کار تو تهران نمیصرفه باید تو روستا یا خارج شهر که برقش ارزونتره انجام بدی چون داغ هم میشه یه کولر گازی میخواد که دایم روشن باشه!

یا مثلا تو کارخونه ای مرغداری چیزی که برقش صنعتی هست!

وگرنه تو تهران پول برقش از پولی که درمیاره بیشتره!

منم میخواستم بگیرم هنوز در حال تحقیق هستیم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صرافی هم داخل همین کارو می‌کنه و چنج میشه میریزن حسابت .من می‌خوام بدونم بدون ماینر فرایند تولیدش چج ...

تا جایی که میدونم بدون ماینر نمیشه... ضمنا  مثل طلا یا دلار نرخ جانی داره اعلام میکنن..... یه مشکل الان تو ایران اینه جای مطمئن واسه فروش نیست..ولی تو دیوار اگهی خرید و فروش بیت کوین زیاده..ولی مثل صرافی یا یه مغازه ای چیزی نیست!

تا جایی که میدونم بدون ماینر نمیشه... ضمنا  مثل طلا یا دلار نرخ جانی داره اعلام میکنن..... یه م ...

چرا عزیزم اتفاقا صرافی های معتبر ی هست که کمتر از نیم ساعت برات چنچ میکنن و پولو برات میریزن .مثله دیجی اکسچنج

چندین بار پیش خود من انجام شده این کار

چرا عزیزم اتفاقا صرافی های معتبر ی هست که کمتر از نیم ساعت برات چنچ میکنن و پولو برات میریزن .مثله د ...

جدا نمیدونستم!!!

نه ماینر میخواد..ولی لازم نیست خیلی گرونشو بخری..ضمنا این کار تو تهران نمیصرفه باید تو روستا یا خارج ...

تحقیق درباره چی؟فکر نمیکنم ریسکی داشته باشه پولش درمیاد که

سلام ببخشید شما تحقیقتون واسه بیت کویین به کجا رسید ?کاری هم انجام دادین

هیچی دنبالش نرفتم دیگه .راستش از هزینه خرید ماینر که بگذریم مشکل جاش هست که هم نتش قطع نشه هم پول برقش زیاد نشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز