2777
2789
من بودم بدوووون شک دومی رو انتخاب میکردم. هنوز کلی زمان دارین تا با هم یه زندگیه خوبو بسازین.

حاجی گمراهش نکن

الان ادم عادی با یه  در امد عادی  نمیتونه نون بخوره

اونوقت شما حرف از ساختن اینده میزنی😂😂😂

فازت چیه واقعا🙄

با بچه اش چکار کنم...؟ دومی مجرده اولی بچه داره

از نظر من خیلی سخته با مردی ازدواج کنی که همه خوشی هاشو با یکی دیگه کرده بچشم داره، ولی کسی ک مجرده همه خوشیهاشو داره با تو تجربه میکنه , اگه بچه نداشت خوب بود سخته بچه یکی دیگرو بزرگ کنی

کار خوبه خدا درست کنه...💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن اونی که عاشقه ،مجرده و کار خوبی داره چون اگه کار خوبی داره پول هم کم کم به دس میاره

چون تو خونه ای که عشق وجود داشته باشه آرامش هم وجود داره وآرامش تو زندگی خیلی مهمه

من موندم بین این دوتا راه

به نظر من برو مشاور ببین اون چی میگه آدمای عادی نظرات متفاوت و شاید غیرمنطقی بدن نظر شخصیه من اینه که زندگی بدون پول جهنمه عشق بعد از ی مدت عادی میشه من خودم تجربه شو داشتم عشق اولش سوزان و آتشینه ولی بعدش فروکش میکنه عادی میشه مخصوصا اگه بی پولی وسط باشه زودتر سرد و یکنواخت میشه اونی هم که پول داره مصیبتش بچه اس چون بچه داره دردسر داره 

تحصیلات خودتون چیه؟

انگار میخان با تحصیلاتش زندگی کنن که میزان تحصیلاتشو میپرسن😂😐

تحصیلات ربطی به شعور نداره_ ادم بیشعور تحصیلکرده زیاده😐

منم خودم فوق لیسانسم 😂 ،  کلی ادم بیشعور دکتر دیدم 

خب شمام ی کم فعالیت کنید در این رابطه شاید به نتایج خوبی دست پیدا کردید.😍

در چه رابطه ای؟ نظر من در ارتباط با شخص خودم نبود ، طبق تجربه ی عامه بود , من خیلی از نظر رابطه موفقم ب مشکلی نخوردم و اینو مدیون همین تفاوتمم .

کار خوبه خدا درست کنه...💜
در چه رابطه ای؟ نظر من در ارتباط با شخص خودم نبود ، طبق تجربه ی عامه بود , من خیلی از نظر رابطه موفق ...

خدارو شکر.چرا عصبی میشی گلم؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!