2777
2789
عنوان

از دست دخترم عصبانی ام میخوام برم نمیخوام ببرمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 69 پست
منم همینو میگم.یه کاریی کرد حرصمو درآورداونبارم بردمش چند باری ازم دور شد ورفت یه وری تا پیداش کرد ه ...

عزیزم بنابر شناخت از هوش و درک بچت عمل کن. اگه میدونی بعدا درک نمیکنه که چرا نبردیش تنبیهت فایده نداره. اگه میدونی درک میکنه تنبیه شده، نبرش

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتو بذار جای بچه ت راحتتر میتونی تصمیم درست بگیری. 

مامانت بهت گفت بخواب وقتی که خوابت نمیومد.  بعد بهت گف میریم ددر.  در صورتی که ددر ربطی به خواب نداره که.  نمیخواستی بخوابی میخواستی بازی کنی ولی خب خسته شدی خوابت برد. بیدار میشی میبینی مامانت نیس رفته تو رو نبرده.  گفته بودمیریم ددر پس چی شد

من چه کار بدی کردم؟! 

اینو تو کارگاههای تربیت کودک یاد دادن.  برای رفتار با بچه اول خودتو جای اون بچه با همون قدرت درک بذار. 

من ک دخترمو نمیبرم ۳ بار بردمش از زندگی کردن پشیمونم کرده از بس گرییه کرده یا نی نی میدید  تند تند میرفت ک بره دنبال نی نی منو ول میکرد 😂😂😂😂

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  

جدی#  

اقا منم ی خرگوش داشتم از این مینیاتوری کوچیکا

بضی وقتا می‌بردمش تو حیاط بازی کنه هی فرار میکرد میگرفتمش و کلی حرص میخوردم

یادمه ی بار بارون شدیددددد میومد اینم رفته بود زیر ماشین هرکاری میکردم نمیومد بیرون، با کلی حرص و عصبانیت آوردمش

ی بار دیگه ک رفتیم حیاط گم شد

هرچی گشتم پیداش نکردم

از عصبانیت گریه میکردما

ولی لجم گرفت و دیگه دنبالش نرفتم گفتم حالا ک جون میدی گمشو همونجا ک هستی بمون

خلاصه فک کنم گربه خوردش!

توام ول کن بچتو بذار بمونه خونه ادب شه

والا با این نوناشون

منم اعصاب ناز کشیدن ندارم😑😑

❤️🧡💛💚💙💜💖

من بچه ندارم اما میدونم اگ ب چیزی تهدیدش کردین عملیش کنید تا از الان بفهمه ک حرفاتون الکی نیست

بهتره یاد بگیره عواقب لج بازیش برا خودش بر میگرده

دیدم مادرایی ک تا بچه گریه میکنه سریع میبخشنش و این میشه عادت ک شیطوتیاشو بکنه  اخرشم مطمئن باشه مامانش میبخشه

گاهیم ببخشینش و بهش بگین ک من بخشیدمت تا مفهوم بخشیدنم یاد بگیره و کینه ای نشه

بچه تو اون سن ک تایم و ساعت رو نمیدونه فقط میدونه خوابیده و مامانش اورو نبرده بیرون. یا حداقل برو تا قبل بیدار شدنش برگرد ک نبینتت.

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

عزیزم اینکه حرف مادر نباید دوتا بشه کاملا درست و منطقیه ولی مادرهم فقط وقتی باید تهدید کنه که صد درصد عملیش کنه و اون تهدید در حد سن و سال بچش باشه.

دختر شما اگر اینقدر میفهمید که باید بخوابه تا بتونه بره خیابون دیگه دو ساله نبود بیست ساله بود

از بچه ی دوسالتون به اندازه ی یه فرد بیست ساله توقع نداشته باشین

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

باید براش توضیح میدادین که من دوستدارم همراهم باشی و در کنارم ولی جایی که میرم مناسب شما نیست 

و بعد یه وسیله از خودتون را بهش میدادین و میگفتین مراقب این باش تا وقتی اومدم برات هدیه بخرم 

و ازش خدانگهداری میکردین 

مراقب بچه هاتون باشین خیلی از مشکلات کودکان از همین کودکی شروع میشه 

الان برای اون بچه خواب از همه چی بهتره بیدارش کنی که کلی بیرون هم نق میزنه

بزار بخوابه یه چیزی از بیرون واسش بخر خودتم راحت برو بیرون

ولی این جور به بچه نگو که اگه نخوابی بیرون نمیریم چون بچه ها که مثل ما بزرگترها نیستند مثلا پسر خودم تا فشار خواب بهش نیاد نمیخوابه حالا من هزار تهدیدش کنم فایده نداره بیشتر از خواب بدش میاد.