2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شاید همون مای بیبی بگیرم شوهرم میگه بااین گرونی همیشه پوشک نکن کهنه هم بگیریم کهنه شور گرفتم شاید توخونه از کهنه استفاده کنم

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
بله عوارض داره من تو خونه اصلا پوشک نمیکنم همش میبرم سرویس  شلوار هم مدام پاشه  جایی هم ک ...

بچه من چند روز دیگه نیشه 7 ماهش ولی اصلا هیچی نمیفهمه خیلی بچه است 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من شاید همون مای بیبی بگیرم شوهرم میگه بااین گرونی همیشه پوشک نکن کهنه هم بگیریم کهنه شور گرفتم شاید ...

سلامتی بچه مهمتر از هرچیزیه 

تا دوسالگی یکم رعایت یکم صبر حوصله خیلی لازمه برای هر مادری که رشد و سلامت بچش براش مهمه 

پوشک قابل شستشو چجوریه؟

کهنه  بهش میگن,پارچه هست باید بشوری,, من هم کهنه میبندم  هم مای بی بی,از قبل عید تا الان تنبل شدم همش مای بی بی بستم از دیروز دوباره دارم کهنه میبندم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلامتی بچه مهمتر از هرچیزیه  تا دوسالگی یکم رعایت یکم صبر حوصله خیلی لازمه برای هر مادری که رش ...

بله درسته منم سلامتیش خیلی برام مهمه

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
من شاید همون مای بیبی بگیرم شوهرم میگه بااین گرونی همیشه پوشک نکن کهنه هم بگیریم کهنه شور گرفتم شاید ...

عزیزم پوشک سایز 0 مولفیکس 50 تا داره توش بسته ای 30 تومت کلی فروشها دوبسته درماه بگیری میشه 60 تومن خیلی زیاد نیست که بخوای کهنه ببندی از ماه دوم باز پوشک  1 مولفیکس بگیر 

از بعدش 2 و 3 مرسی بگیر که ارزون تره الان من مرسی سایز 3 44 تایی میگیرم 52 تومن از کلی فروشی ولی رو خودش زده 89 تومن یعنی اگه از سوپر بخری یا داروخونه باید 89 تومن پول بدی 😕😕 خوب چیکاریه میری دوتا از کلی فروشی میخری یه ماه رو جواب میده 

بله دختر منم هنوز نه دندون در آورده نه کار خاصی بلده تازه داره سعی میکنه بشینه و چاردستو پا بره  ...

ای جونم فکر کردم بچه من مشکل راره اخه نه دندون داره نه میشینه نه سینه خیز عیچی فقط قربونش بشم میخنده و گریه میکنه و بازی