2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکه با لبنیات که هیچ کس نمی تونه بخوره آدم سالمشم

این یه مقدار سیب زمینی که به طعم سرکه گرفته اونقد مضر نیست.بعدم هوس باردار به جوری تا نخوره رو دلش میمونه فقط اون چیپسش بد تهیه میشه که خونگی درست بشه بدون افزودنی مشکل نداره 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دیدم عشقم مرسی.... فعلا ماست ساده در دسترسه

نوش جونت بکن حالش ببر....فقط افزودنی چیپس بده وگرنه سیب زمینی برای نی نی بد نیست البته نه زیادش

موسیر اگه داری رنده کن توش بخور 

من که به ماستم یه ذره نعنا میزنم که تهوع بارداری نیاره 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
سرکه با لبنیات که هیچ کس نمی تونه بخوره آدم سالمشم این یه مقدار سیب زمینی که به طعم سرکه گرفته اونق ...

من برم بخورم تا شوهرم نیست وگرنه میکشتم....دعاکن کارم باز به بیمارستان نکشه  

بدبختی لبنیات بهم نمیسازه.شب جمعه ماست خوردم اینقدر حالم بدشد به بیمارستان و سرم کارم کشید

منم هر ماستی نمیتونم بخورم ....فقط ماست پروبیوتیک 

چند هفته هستی ؟ تیکر بارداری نداری چرا ؟

من برم بخورم تا شوهرم نیست وگرنه میکشتم....دعاکن کارم باز به بیمارستان نکشه    

نه عزیزم هر چیزی درست استفاده کن زیاده روی نکن ..تند هم نخور ...ماست گفتم یکم نعنا خشک بریز توش 

من بگوشم 😃😃😃

عزیزمممم😀

دستورش گذاشتم پست بعدش ببین درست کن حال کن