2777
2789
عنوان

خانما بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست

من به شوهرم گفتم ولی چون بعد از سه تا سقط بود نه من با هیجان گفتم نه اون خوشحالی کرد بعدها گفت ترسیدم اینم نشه ناراحت شی...ولی رفت بیرون شیرینی خرید در سکوت کامل خوردیم☺سه تا پوچ داشتم ولی خدا رو صد هزارررر بار شکر آخری شد نی نی عزیز الان من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ که چقدر دلم میخواد یه روزی برسه که بخوام این خبر رو بدم اما شوهرم بچه نمیخواد و من حسرت دارم

چرا نمیخواد...؟؟نینی که خیلی خوبه باخودش رزق و روزی میاره...صفا میاره...باعث میشه گیردادنا نسبت به شوهر کمتر بشه🤣🤣😂😂

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
وق العاده خوشحال شد بدجنس.خندید گفت واقعا؟منم گریه میکردم.بی معرفت نکرد زودتر بیاد خونه حتی.تو اسمون ...

مال منم اینقدر بهم گفت چیشد چیشد ک مجبور شدم بگم بهش و البته اون شب هم خونه نیومد تا دیر وقت ولی سرکار بود...

من به شوهرم گفتم ولی چون بعد از سه تا سقط بود نه من با هیجان گفتم نه اون خوشحالی کرد بعدها گفت ترسید ...

خداروشکر..انشالله زیرسایه ی پدرمادر بزرگ بشه.

مطمعنی؟؟؟؟

بخدا چون ک کلا از من خوشش نمیاد دلش نمیخواد یدفه هم این لگبچه باعث بشه که از تو اون یه اتاق تو خونش برم..خیلی حسوده خیلی... دلش هم نمیخواد من و پسرش راحت زندگی کنیم دوست داره بمونیم تو اون خونه باهاش زندگی کنیم ک بفهمه چی میگیم جی میخوریم که بره پخششون کنه.‌