2789
عنوان

جفت قدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 32 پست
سلام.عزیزم شما سرم هم میزنین؟پردنیزولون هم مصرف میکنین؟

سلام عزیزن.سرم نمیزنم به جاش کپسول برا سرکوب ایمنی دارم که هر 8 ساعت اونو میخورم. پردنیزولنم تا 10 هفته خوردم دیگه نمی خورم. روزی یکی هم انوکسا نیزنم

خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزن.اسم کپسولت چیه و انوکسا ۴۰۰۰میزنی؟مشکل انعقادی هم داری؟

اسم کپسول سیکلوسپورین 50 هست . آره چون مشکل انعقادی دارم آنوکسا 4000 هم می زنم.

خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین
سلام جفت منم قدامیه اما خیلی زود احساسش کردم بچه دوممه الانم 15هفته هستم ....حالا کسی تو جمع ما هست ...

منم قدامی بچم پسر

شکم دوم رو زود متوجه میشی

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

منم قدامی هستم بچه اول 17هفته و6روزمه تاحالا هم هیچی حس نکردم

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

سلام مامان خانومی تبریک میگم انشالله به سلامتی فرزندتو به دنیا بیاری و در آغوش بگیری  

توی تاپیک سقط مکرر در مورد شرح حالتون قبل از این بارداری میخوندم که متوجه شدم الان باردار هستید به لطف خدا ...میشه خواهش کنم اگر ممکنه در مورد داروهایی که قبل و حین این بارداری داشتید یکم توضیح بدید؟؟؟من هم سه تا سقط داشتم و با دکتر رزاقی دو نوبت ویزیت شدم عمل هیستروسکوپی رحم انجام دادم که سپتوم و پلیپ داشتم دارو هم پردنیزولون دو ماه خوردم و الان چند ماهه که برای بارداری اقدام هستم در زمان بارداری هم باید انوکسا 6 هزار و پردنیزولون همراه آسپرین و شیاف استفاده کنم و البته دکتر رزاقی برام 3 دوره هم سرم آی وی آی جی دادن...

رب هب لی من الصالحین                                                          پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن
نی نیت به دنیا اومد؟  😻

سلام بهوهمگی بله دخترم به دنیا اومده و الان 50 روز هست که کنارمونه.

عزیزم پزشکت کی بود 

من تبریزم. پزشکمم خانم دکتر دانایی