بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی ب شوهرت داره ک چقد از هک و نشست فعال سر دربیاره ..میتونی نصب کنی بعد پیامی ک میاد براش حذف و مخاطبای خودم از گوشیشون بحذفی 😒اما اگ شک کنه بره نشست فعال ببینه میفهمه حواستم باشه اگ هکش کردی کسی کانالی چیزی پیام داد بزار اول اون سین کنه و بخونه ولی در کل تجسس کار بدیه 😒
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم اگه تو اینجوری کنی تو آن بشی مثل این هست که اون آن شده اگه یکی بهش بگه فلان ساعت آن بودی و پیام دادم خوندی جواب ندادی ممکنه شک کنه بره نشست های فعال رو نگاه کنه متوجه بشه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍