2789
نشتی کیسه رو ندارم.بچه هم درشته. مقدار آبش دیروز ۷بود. میترسم میخوام زودتر درش بیارن.

زود نیس که عزیزم دو روز مونده تا ۴۰هفته تمام‌بشی...ب نظرمن ریسک نکن...سونو گرافی دقیق نمیتونه بگه ابش چقدره

زود نیس که عزیزم دو روز مونده تا ۴۰هفته تمام‌بشی...ب نظرمن ریسک نکن...سونو گرافی دقیق نمیتونه بگه اب ...

تیکرمو گزاشتم رو ۴۱ هفته.دکتر شیفت امروز الان رفتم بداخلاق بود خواست بستریم کنه نزاشتم. گفتم فردا میام که دکتر خودم باشه نامه بستری بده.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه....مواظب حرکاتش باش

سلام راحله جان خوبی، دختر گلت چطوره بزرگ شده ؟ شیر خوب میخوره؟ نیستین چرا نه شما نه مهتاب جان.  

راحله جان اون دفعه گفتی یادم رفت، بهجتی برات آزمایش گلوکز و هفته چند نوشت رفتی؟ من این هفته میرم تو هفته ۲۵ ، هفته ۲۳ بهجتی گفته بود برم برام بنویسه تا هنوز وقت نکردم برم پیشش، آخه اسباب کشی داریم این هفته چند وقتیه بسته بندی اینا وقت نمیکنم برم.

سلام راحله جان خوبی، دختر گلت چطوره بزرگ شده ؟ شیر خوب میخوره؟ نیستین چرا نه شما نه مهتاب جان.   ...

سلام عزیزم فدات بشم نی نی ت بیاد بغلت میبینی ک حتی وقت گوشی دست گرفتن هم نمیکنی....اره عزیزم...فقط یکم‌زردی داره...بهجتی ازمایش رو تو هفته ۲۸ برام نوشت...عب نداره دیر نشده برو برات مینویسه باز

سلام عزیزم فدات بشم نی نی ت بیاد بغلت میبینی ک حتی وقت گوشی دست گرفتن هم نمیکنی....اره عزیزم...فقط ی ...

آره گلم میدونم سرت گرم نینیت هست خدا برات حفظش کنه. نت مهم نیس به دخترت برس آبجی. شیر زیاد بده زردیش کم بشه.   

پس دیر نیس هنوز ممنون عزیزم، دختر گلت و ببوس از طرف من     

آره گلم میدونم سرت گرم نینیت هست خدا برات حفظش کنه. نت مهم نیس به دخترت برس آبجی. شیر زیاد بده زردیش ...

قربونت برم شیرین کام باشی رفیق جان