2789
یکی از اشناها ۸ تومن گرفته 

نمیدونم تا جایی که میدونم قرض الحسنه ها رو انقدر میدادن البته تو اینترنتم سرچ کن شرایطش میاد 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
طلاتو میبری میذاری بانگ کارگشایی شعبه ملی در قبال گرم طلات وام میگیری ازشون بدون ضامن طلات میشه ضام ...

چه جالب

من تا حالا نشنیده بودم

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینطور که تو اینترنت نوشته شده به ازای هر 146 گرم طلا که تو بانک بزاری دومیلیون تومان و پرداخت میشه؟؟؟؟؟؟146 گرم طلا که خیلی پولش میشه 

اینطور که تو اینترنت نوشته شده به ازای هر 146 گرم طلا که تو بانک بزاری دومیلیون تومان و پرداخت میشه؟ ...

گرمی چهارصد هم که حساب کنیم میشه 58 میلیون تومان برای دومیلیون 

اینطور که تو اینترنت نوشته شده به ازای هر 146 گرم طلا که تو بانک بزاری دومیلیون تومان و پرداخت میشه؟ ...

والا منم نمیدونم بهتره از بانک سوال کنیم مطمئن شیم ببینیم ارزش داره یا ن

خدایاشکرت

تو اینترنت سرچ کردم تو بانک

کارگشایی 

شرایطش این بود

برای ده میلیون تومان هم نوشته بود 186 گرم طلا 

عزیزم من دی ماه طلاهام را گذاشتم بانک کارکشا 98 گرم طلا 2 میلیون تومان وام دادند هم اونجام میدند قط باید یه حساب تو بانک ملی داشته باشی به هر نفر با هر کارت ملی فقط یه 2 میلیون میدند حالا اگه طلاهات زیاد باید خواهر و مادر و اقوام و شوهرتم ببری تا کارت ملی اونام بذاری و وام بگیری و در پایان یکسال 11 درصد سود میدی به 2 میلیون فکر میکنم 2220 تومن باید بدی بانک تا طلاهات را پس بگیری . باز هم اونجا میتونی تسویه کنی باز طلاها را با قرارداد جدید میبند و میذاری بانک 2 میلیون میگیری و فقط 220 تومن میدی . میتونی هر سال تمدید کنی امیداوار جواب سوالت را گرفته باشی.من طلاهای اضافه ام میذارم بانک هر وقت لازم دارم میرم میگرم هر گرم طلا 1500 تومان روزانه میگیرندو هر زمان بری میتونی کلا طلاها را برداری یا مقداریش برداری .کلا امنیت داره