2777
2789
نه منم همونجوری با النگو اینا رفتم 😃 چیزی نگفتن.  دستگاه رو فقط روی شکم تنظیم میکنن عزیزم.

واااایی من مردمممم کهههه چقد درد داشت

لوله هارو پیدا نمیکردن تا ته فشار میدادن چهار بار سوزن زدن😭

ولی خوب خداروشکر تموم شد

ایشالا نتیجه بگیرم

واااایی من مردمممم کهههه چقد درد داشت لوله هارو پیدا نمیکردن تا ته فشار میدادن چهار بار سوزن زدن😭 ...

رفتی عزیزم؟؟ ب سلامتی...

انشاالله ک نتیجه بگیری 😍

لوله‌هات بسته بود دیگه... واسه همون دردش زیاد بود...

عب نداره ارزششو داره. این ماه اقدام نکن، میگن پرتو ایکس احتمال داره رو جنین تاثیر بذاره. از ماه بعد اقدام کن و مطمئن باش ک مامان میشی 😍😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی عزیزم؟؟ ب سلامتی... انشاالله ک نتیجه بگیری 😍 لوله‌هات بسته بود دیگه... واسه همون دردش زیاد ب ...

انشالله که نتیجه بگیرم

دردش واسه این بود که گفت رحمت خیلی طولانیه تا به لوله برسه مدام داخل فشار میدادن چهار تا سوزن زدن

وگرنه نمیدونم لوله ها باز بودن یا بسته دردش واسه طولانی بودنش بود نیم ساعت طول کشید 

وسطش به خودم فحش میدادم که رفتم😀😘

سلام.من 5 شنبه گذشته رفتم مرکز طب آزما قم با بیهوشی عکس رنگی انداختم خیلی خوب بود اولین قبل از بارداری اولم 5 سال پیش مرکز رویان انداختم خیلی اذیت شدم ولی بلافاصله بعدش باردار شدم و الان پسرم 5 سالشه ولی برای بچه دوم اقدام میکنم 1 ساله هنوز هیچی آخرش هم کارم به عکس رنگی کشید هیچ مشکلی هم تو عکس نداشتم نمیدونم چرا حامله نمیشم!!!!

انشالله که نتیجه بگیرم دردش واسه این بود که گفت رحمت خیلی طولانیه تا به لوله برسه مدام داخل فشار می ...

انشاالله عزیزم 😘❤

آخی... 😃 اشکال نداره گلم. ارزششو داره خداییش.

بعد نتیجه میگیری مامان میشی ب حرفم میرسی 😁😜😘❤