2777
2789
من یه زمانی همینطور ک شما میگی بودم  اما  هیچکس از من خوشس نمیاد😔😔😔

چرا الان نیستین؟

نوع رفتار و برخوردم هم خیلی مهمه اگر از کسی خوشتون اومد سعی کنید غیر مستقیم از راه هایی که فکرشم نمیکنه علاقتون نشون بدید اونم به شما حس پیدا میکنه 

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا الان نیستین؟ نوع رفتار و برخوردم هم خیلی مهمه اگر از کسی خوشتون اومد سعی کنید غیر مستقیم از راه ...

الان دیگ افسردم 

دیگ حوصله هیچیو ندارم 

هی 

مگ میشه کسیم به ما نگا کنه

الان دیگ افسردم  دیگ حوصله هیچیو ندارم  هی  مگ میشه کسیم به ما نگا کنه

مگه چند سالته که افسرده ای؟یه برنامه هست به اسم ویسگون انقدر آدمای داغون توشن که همه مدل مخ زنی یاد میگیری فقط حواست باشه به کسی دل نبندی که دختراشم همه عوضین با صدنفرن

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

خیلی جوونی

اینو همیشه یادت باشه هر کسی همیشه همیشه یه چیزی تو شخصیت یا قیافش داره که جذابش میکنه و همه هم دارن حتی کسایی که بنظرخودشون زشتن از هر جهت،و اینکه اگه خودت احساس میکنی که زیبایی ظاهری نداری که من اصلا راجع به هیچ ادمی تو دنیا اینو قبول ندارم،اخلاقتو عالی کن که اخلاق خوب همیشه بدترین چهره ها هم زیبا میکنه