2821
2789
عنوان

بشتابید کلی مانتو جدید خریدم به اندازه یکی دوسال!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 42305 بازدید | 565 پست
دقیقا بعضی از کاربرا اصلا مراعاته دل کسی رونمیکنن

چون فک میکنن فضای مجازیه و هیچ کس هیچ کس رو نمیشناسه میتونن قشنگ بپرن به هم بدون این که ی لحظه فک کنن که بابا این کسی که دارم باهاش حرف میزنم یا در باره لباسش بهش نظر میدم ادمه دل داره 

متاسفم برا بعضیا شعور رو به معنای داقعی قورت دادن

ببخشید شما رو رپلای کردم اخه حرفم ب کامنت شما میومد😂😂🙈🙈😘

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان

من فقط واسه دل و تنوع روحیه شما عکس گذاشتم

قصدم‌خود نمای یا فخر فروختن یا چیزی دیگه نبود

انشالله دست همه بازبشه تو خرید

این‌مانتوهام مصرف یسال تا دوسال من هستن

اگرهم‌چروک بودن چون تازه از چمدون باز کردم تازه رسیدم خونه‌

اون بنده خداروهم دیکه ریپلای نکنید گناه داره

مانتو ابی اشتباه کردم از پشت بادست جمع کردم بد افتاده

وابنکه‌ خبلی ها مصرف مجلسی بودن

خیای ها هم‌‌دم دستی

عکس سه تا از مانتوهارو هم‌نزاشتم هنوز فکرکنم‌نزارم بهتره 

ممنون از لطف و نظره همه

ما همیشه عادت داریم میریم‌مسافرت خرید کلی سالانه انجام میدیم مسهد قیمت مناسب و تنوع مدل ها بالاهست ...

بیا کرج الان حراج زدن خیلی مناسب شده قیمت‌ها منم 3 تا خریدم توهم مبارکت باشه 

وای چقد بلند و بی قواره س‌😷 چرا چروکه؟ از‌ایناس بوی گند عرق بگیره

عزیزم چیزی از آداب اجتماعی سرت میشه؟اگه مطابق سلیقت نیست میتونی محترمانه بیان کنی نه انقد زننده

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
بچم نمیذاره 

اها مبارک باشه گلم 🌹🌹

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
من مامانم خیاطه همه مانتو ها و لباسهام رو برام میدوزه از تو بازار گشتن راحتم.فردا هم یه مانتو میخوا ...

انشالله مامانت هزارساله بشه برات منم خودم مانتوهام رو میدوزم ولی تازه دارم خیاطی یاد میگیرم  کم وبیش ایراد دارم ،،خیاطی خیلی خوبه اصلا راحتی فقط پارچه میخری و بعدخودت راحت میدوزیش 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳
عزیزم چیزی از آداب اجتماعی سرت میشه؟اگه مطابق سلیقت نیست میتونی محترمانه بیان کنی نه انقد زنند

ولش کن بابا من اصلا همچین ادمایی رو با همچین شخصیتی در حد خودم نمیبینم ک باهاشون حتی هم کلام شم

عشق اول اونی نیست که اول از همه اومده...اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره      
وای عالیهر😍😍😍😍😍😍 قیمت؟

۱۲۵😊

تیکر تولد یه سالگی پسرم😍😍😍😍..میشه برای سلامتیش صلوات بفرستین🤗🤗🤗خدایا دامن همه منتظرارو سبز کن با یه نی نیه گوگولی مگولی😍😍😍😍

خیلی ببخشیدا 

من‌تا صفحه ۳ خوندم

خانما حسودی تا کجا 

حالا اگه میگفت یکی مانتو خریدیم همه به به و چه چه میکردن چون سه چهارتا خریده همه ریختن سرش 

حداقل نظراتونواون جوری نگین به خدا بده دلش میشکنه 

کسیم مخالفه خاهشا ریپلای نکنه

حسودنباشیم#  

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دوستان من فقط واسه دل و تنوع روحیه شما عکس گذاشتم قصدم‌خود نمای یا فخر فروختن یا چیزی دیگه نبود ا ...

همه خوشگل بودن انشالله همه رو به خوشی بپوشی عزیزم خدا پدرجانتون رو هم حفظ کنه براتون ،،چون پدرها همشون عاااااشقه دختراشون هستن و دلشون میخواد دختراشون همیشه  شاد شیک پوش باشن  درست مثله پدر خودم

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳