چند روز پیش ما افطاریمونو خونه ی مادرشوهرم اینا دادیم.(خونه ی خودمون به دلایلی نمیشد).که مامانم اینا رو هم دعوت کردیم و بودن. حالا دو روز از ماجرا میگذره ویکی از خاهرشوهرام ی حالت سرماخوردگی پیدا کرده.مامانش براش تخم مرغ شکسته (تخم مرغ شکستن برا چشم زخمه، الان بحث درست بودن تخم مرغ شکستن نیست).به شوهرم گفته خاهرزنت چشمش کرده.!!!!!! واقعا جواب این حرکت چی میتونه باشه؟چقد بدم اومد ازشون.
عووووق حالا بری ته توشو در بیاری میبینی یه چیز زشتتتتته بیریخت ترشیدس
حالا شما دیگه بخاطر دل استاتر به یه بنده خدای دیگه توهین نکن😑
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
مادرشوهر من توگوشیش یه دکلمه مانندی داشت که طرف همش بال من نصیحت آمیز عروس و سرزنش میکرد که آره عروسا الن بلن وازعروسابدمیگفت آورده بود گذاشته بود پوستشو در گوش شوهرم میگفت گوش کن دموردعروسه درصورتی که من کوچکترین بدی بهشون نکردم مادراشون نکرده بعضیا خیلی خیلی پررو هستن ازشانس ما
شما مادرت سنتی و قدیمی بود و سر مریض شدن خواهرت بعد مهمونی اینو بهت میگفت میزدی تو دهنش؟؟؟
خانوما نظرهای تخیلی ندید که بدتر استارتر جریحه دار بشه. یه حرف مفتی زده شده و رفته و حالا که فهمیده بهترین کار اینه دیگه نذاره رو در رو بشن خانواده ها
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اوهوو. حاضر جواب جان این ی اصطلاحه! ن ک کتک بزنه. من اگه مادرم همسرمو ناراحت کنه جواب میدم. مادرشوه ...
حتما قرص آرامبخش بخور. خیر پیش
خواهرشوهرمنم یکبار تخم مرغ براخودش شکسته بود فک کرده تو روضه چشمش کردن منم بهش گفتم تو اخه اصن تو چشم هستی ک چشمت بزنن کی بیکاره تو رو چشم کنه البته باخنده و شوخی
میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹
کار شوهرم زشت بوده ولی خاله زنک بازیه مادرش زشت تر.نمیدونم اصلا چی بگم
بله قطعا کارش بد بوده اما یه سری خرافه پرستن اما به نظر من با عرض معذرت کارشوهرت خاله زنک و زشت تره که خبر میاره شوهرمن تا حالا هیچی نگفته نه به من نه به اونا و کلا اینکه قاطی کار خانما بشه بدش میاد.