2777
2789
عنوان

از دختره حرصم دراومده😤😤عوضی

8525 بازدید | 262 پست

بچه ها من عروس یه خانواده باحجاب شدم یعنی مادرشوهرم خودش خیلی خانومو باحجابه ولی من بی حجابم کاملا برعکس اونا ولی اصلااا کاری به کارم نداره یعنی تا حالا در این مورد هیچ حرفی نزده میگه نازلی از روز اول اینجوری پسندش کردیم 

حالا چند وقت پیش رفتیم برای برادر شوهرم خواستگاری خانواده دختره باحجاب بودن شدید بعد توی مراسم برگشت مامان دختره گفت نازلی خانوم شما اومدی توی خانواده شوهرت حجابتو برداشتی یا از اول اینجوری بودی😏مادرشوهرمم گفت دخترم انقدر پاکه حرفی برای گفتن نمیذاره همینجوری من خودم پسندش کردم (یعنی من😶) 

بعد اونا شروع کردن از نجابت دخترشون که دختر ما فلانه و اینا حالا بزارین بقیشو بگم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

😀😀😀 مصاحبه میکردن ازتون 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی ادبا 

به اونا چه ربطی داره 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بعد کاری ندارما دختره کلی ارایش داشت ناخناشم باور کنین انقددددر بلند بود که خدا میدونه بعد اومده بود توی اینستا منو فالو کرده بود پیجش بازه کلیم عکس گذاشته منم درخواست فالوشو قبول نکردم بعد عکسای ته پیجش دیدم دختره قشنگ موهاش بیرون بود درصورتی که مامانش نشسته بود میگفت دختره ما تا حالا یکی تار موشو ندیده بعد به من که روسریمو برداشتم نگاه میکرد😏😏

حالا بقیش

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

بخدا_پست_اول_خار_ندار# د

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم