2777
2789
سلام تو دبیرستان رشتتون چی بود با چه رتبه ای اوردین تربیت معلم من آرزومه  معلم بشم امسالم کنکور ...

ایشالا ک میشه این رشته فک کنم شناوره دوستم ینی از هر رشته ای میتونی بری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جات بودم مباحث قلب و گوارش و تولید مثل و ژنتیک و اوکی میشدم تست میزدم میرفتم مطمئن باش پرستاری قب ...

نمیدونم چرا ولی پیامت خیلی حس خوبی بهم داد

باشه تلاشمو میکنم

بعد کنکورم بهت میگم رتبمو تو نی نی سایت صدات میکنم بهت میگم🙂

سلام تو دبیرستان رشتتون چی بود با چه رتبه ای اوردین تربیت معلم من آرزومه  معلم بشم امسالم کنکور ...

تجربی 

۱۲هزار

امسال ۳۰هزار تا معلم میخوان بخون قبول میشی

کاربر جدیدم باهام مهربون باشین ممنون😁😍
ایشالا ک میشه این رشته فک کنم شناوره دوستم ینی از هر رشته ای میتونی بری 

من کنکور زبان دارم امسال پارسال کنکور ریاضی دادم نیووردم تربیت معلم، دولتی اوردم ولی نرفتم  چون فقط میخام معلم شم اگه خدا بخاد

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏
نمیدونم چرا ولی پیامت خیلی حس خوبی بهم داد باشه تلاشمو میکنم بعد کنکورم بهت میگم رتبمو تو نی نی سا ...

میای تلگ رام حرف بزنیم منم ب انگیزه نیاز دارم اگ میای درخاست دوستی یده بهم اکانتمو بفرسم شخصی

من کنکور زبان دارم امسال پارسال کنکور ریاضی دادم نیووردم تربیت معلم، دولتی اوردم ولی نرفتم  چون ...

ایشالا ک میشی عزیزم😊خوشبحالت من عاشق زبانم و زبانم عالیه تو اکثر ازمونا 100 میزنم 

چقدر واسه کنکور خوندی؟سخت بود؟من خیلی دوس دارم برم تربیت معلم 

من که نخوندم 

ولی شانسی که آوردم 

امسال تربیت معلم تکمیل ظرفیت گذاشت قبول شدم

وگرنه با رتبه من ۱۰۰سال هم قبول نمیشدم

کاربر جدیدم باهام مهربون باشین ممنون😁😍
آها میتونم بپرسم داشنجو چ رشته ای هستین یا چی خوندن؟ کمک میخوااام

چند سالتونه؟ 

من یه کانال یه مشاوری رو دارم تو تلگرام

خیلی خوبه 

دانش آموزا و کنکوریا میتونن ازش استفاده کنن 

پرسخ و پاسخه

AmirMirhelli@

عالیه حتما نگاه کنین

من که نخوندم  ولی شانسی که آوردم  امسال تربیت معلم تکمیل ظرفیت گذاشت قبول شدم وگرنه با ...

دست راستت زیر سر من😂عزیزم دعا کن منم بتونم قبول بشم از بچگی عاشق معلمی بودم

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز