یکی ازبچه هاگفته
من یه روش راحت و خوشمزه دارمNew2 اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر نه جو پرک شده!
بلغور و به ازای هر نفر سه قاشق تمیز میکنی و مثل حبوبات خیسش میکنی تا پف کنه!
من 3جور سوپ جو دارم یک با شیر، دو با سبزیجات بدون شیر یا رب، سه با سبزیجات با رب.
من همیشه بلغور جو استفاده میکنم چون ده برابر خوشمزه تر میشه پس این دستور با بلغوره
کلیتش اینه: اول مرغ رو میپزی با پیاز و ادویه بعد از پخت مرغها رو در میاری و جو رو میریزی تو آب مرغ اگر هم نمیخوای مرغ داشته باش جو رو میریزی تو اب بپزه فقط مراقب باش که چشمت بهش باشه در قابلمه هم باز باشه چون جو یهو سر میره وقتیم که پخت ممکنه ته بگیره هی باید همش بزنی!
وقتی جو پخت(حدود یک تا دوساعت بعد) بهش هویج خلال شده اضافه میکنم من هویج و رنده نمیکنم که سوپم و نارنجی کنه وقتی خلال ریز باشه متلاشی نمیشه و قشنگتره! بعد از پخت مرغهای آبپز شده رو ریش میکنم و میریزم توش و بعد جعفری و گشنیز خورد شده میریزم اندازشم سلیقه ایه!
این میشه یه سوپ ساده حالا اگر بخوام شیر داشته باشه برای اینکه شیر توش نبُره یا باید شیر و که میریزی تند تند هم بزنی که نبره و یا اگر حرفه ای نیستی و میترسی زیرش و خاموش کنی بزاری سرد یا و یکم که ولرم بود شیر و بریزی یا اینکه شیرت و گرم کنی و شیر گرم توی سوپ گرم بریزی و خوب هم بزنی اگر میخوای خیلی سوپش ویژه باشه میتونی خامه هم تو شیر حل کنی بهش اضافه کنی ولی اونطوری حتما از روش شیر سرد استفاده کنه چون ممکنه با گرم کردن شیر خامه ببره!
وقتی شیر میریزی میتونی توی سوپ بعد از مرحله جو فقط قارچ یا فقط هویج بریزی اینا همش سلیقه ایه!
اگر بخوام سوپم قرمز باشه رب و بجای شیر تو مرحله آخر میریزم که خوب دردسری نداره فقط دقت کن اگر سوپ با رب هست حتما هویج و سبزیش زیاد باشه که اینطوری خوشمزه تره!
بعضیا سوپ سفید دوست دارن بعضیا قرمز! من جفتش و دوست دارم و گاهی معمولی بدون اینا درست میکنیم!
یک راه حل بسیار ساده هم هست سوپ نیم ساعته با جو پرک!
تو این حالت بهتره یک بسته سوپ آماده جو بگیری و طبق دستورش با آب قاطی کنی بزاری بجوشه بعد هرچی دوست داری توش بریزی و آخر سر 5-6 دقیقه قبل اتمام کار جو پرک و بریزی و سو پ آمادست فقط جو پرک باید کمتر ریخته شه بخصوص اگر توی سوپ آمادست چون یهو سفت میشه!
کلا سوپ آماده لعاب داره و همیشه میشه بجای بیس کار ازش استفاده کرد