2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو يه آزمايش بده خيالت راحت شه بابا

۱۰ ماهه اقدامم . هربار رفتم منفی شده  آز    /  ماه های قبل هم هاله کمرنگ مینداخت  ولی کاذب بود . ان شاءالله ب حق فرق شکافته امیرالمونین   همه ی منتظرا و  الخصوص منو شما  این ماهی باردار بشیم. توکل بخدا 🌹

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
۱۰ ماهه اقدامم . هربار رفتم منفی شده  آز    /  ماه های قبل هم هاله کمرنگ مینداخت ...

من كه منتظر نيستمچون تازه ٩ ماه از عروسيمون گذشته راستش دوس دارما اما شوهرم خيلي فعلا موافق نيست از طرفي هم مادرم مخالفه الان مگه ٢ سال ديگه

من كه منتظر نيستمچون تازه ٩ ماه از عروسيمون گذشته راستش دوس دارما اما شوهرم خيلي فعلا موافق نيست از ...

اشتباه میکنی دوست عزیز . نازایی  زیاد شده . هیچ دکتری با جلوگیری موافق نیست . بعدا پشیمون میشی ‌خواهر 

اشتباه میکنی دوست عزیز . نازایی  زیاد شده . هیچ دکتری با جلوگیری موافق نیست . بعدا پشیمون میشی ...

آره ميدونم تازه من يه بارم سقط كردم چون تو عقد باردار شدم😫ولي خوب چيكار كنم؟وقتي شرهرم ميگه الان نه من كه از خدامه تو خونه تنهام با بچه ها هم رابطم خوبه

آره ميدونم تازه من يه بارم سقط كردم چون تو عقد باردار شدم😫ولي خوب چيكار كنم؟وقتي شرهرم ميگه الان نه ...

قرص میخوری ؟؟؟ اگه. آره . بعد از  نزدیکی . الکی بهش بگو  قرصو خوردم . ولی قرصو. دور بنداز ک نبینه