2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم😢 چرا خب؟؟

نميدونم افتادم به لك و بعدشم خونريزي...

عدد بتام ١٤٨ بود بعد از ٥ روز تاخير كم بود...سقط شد...

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نميدونم افتادم به لك و بعدشم خونريزي... عدد بتام ١٤٨ بود بعد از ٥ روز تاخير كم بود...سقط شد...

ناراحت نباش عزیزم منم دفعه قبل سقط کردم حتما مشکل ژنتیکی بوده 

خودتو تقویت کن پریود سومت اقدام کن توکل کن بخدا ناراحت نباش😘 حالتو درک میکنم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
ناراحت نباش عزیزم منم دفعه قبل سقط کردم حتما مشکل ژنتیکی بوده  خودتو تقویت کن پریود سومت اقدام ...

نميدونم...شايد دفه پيشم سقط شد پوچ بود...ميخوام برم آزمايش بدم ببينم چه مرگمه توروخدا برام دعا كن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نميدونم...شايد دفه پيشم سقط شد پوچ بود...ميخوام برم آزمايش بدم ببينم چه مرگمه توروخدا برام دعا كن

شاید اسپرم شوهرت ضعیفه حتما ازمایش بدین

امیدوارم بحق این ماه عزیز به زودی مامان شی و نی نیتو بغل کنی 

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش

نه بابا کم نیس

مبارکت باشه  

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
شاید اسپرم شوهرت ضعیفه حتما ازمایش بدین امیدوارم بحق این ماه عزیز به زودی مامان شی و نی نیتو بغل کن ...

نميدونم شايد اينجوري باشه

باشه عزيزم

ممنونم خدا ني ني تو حفظ كنه