2821
2789

دارو نداد مگه؟

احتمالا هماتوم داره دفع میشه

خون چه رنگیه؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شیاف داد عزیزمم همشم استراحت قرمز خیلی تیره 

استراحتتو بیشتر کن

فقط برای دسشویی از جات بلند شو

حمام هم دیر به دیر و کوتاه برو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم شیاف داد اصلا لکه نداری?

چرا منم لک داشتم که رفتم سونو فهمیدم هماتوم دارم .البته مال من کوچیکتر از مال شما بود حدود ۱۰ میل بود. بعد چند روز که استراحت مطلققق کردم یعنی فقط میخوابیدم و میرفتم دستشویی اونم فرنگی، لکه ها قطع شد. در ضمن شنیدم موقع استراحت زیر پا بالش بذاریم خیلی خوبه و اینکه مایعاتم زیاد بخوریم برای هماتوم.

شما استراحت مطلقی؟؟ چند روزه لکه بینی داری؟

چرا منم لک داشتم که رفتم سونو فهمیدم هماتوم دارم .البته مال من کوچیکتر از مال شما بود حدود ۱۰ میل بو ...

منم استراحت مطلقم یه لک داشتم چها روز,پیش قطع شد امروز,باز لک دیدن

منم استراحت مطلقم یه لک داشتم چها روز,پیش قطع شد امروز,باز لک دیدن

سلام منم مشکل شما رو دارم پنج هفته وپنج روز بودم لک بینی صورتی روشن داشتم ورفتم سونو گفت هماتوم ولی اندازه نزده شما الان شرایطتون چه طوره بهتر شدید؟ 

خواهش میکنم جوابم رو بدید منم خیلی نگرانم.

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏

عزیزم نگران نباش،استرس از همه چی بدتره

منم هماتوم داشتم،البته ۵ میل.۶ هفته و ۳روزم بود لک قهوه ای دیدم.دکتر دوفاستون و شیاف داد،استراحت نسبی کردم ۹ روز بعد دوباره سونو دادم جذب شده بود خدارو شکر

تو این مدت ارامش داشته باش،به پهلوی چپ سعی کن بخوابی،ویتامین سی هم زیاد مصرف کن.ان شالله زود جذب میشه⁦❤️⁩💞

💞اَلْحَمْدُلِلَّهِ عَلى كُلِّ نِعْمَةٍ كانَتْ اَوْ هِىَ كائِنَةٌ💞ستایش خدای را بر هر نعمتى كه بوده يا خواهد بود...
2824
2823
2791
2779
2792