2821
2789
عنوان

اومدم گدایی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 35 پست

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شا ء الله مشکل شما و همه کسانی که التماس دعا داشتند به حق همین ماه مبارک حل بشه 

اگر دوست داشتید دعا کنید ما منتظرا هم مادر بشیم 

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نیت پنج تن پنج صلوات فرستادم انشاالله به حق این شبای عزیز گره از کارتون وا بشه فاتحه برای مادر امام زمان عج خیلی کار سازه اگه تنونستی بفرست

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

من برات دعا میکنم عزیزدلم ،،،،،،،ولی ب جای اینکه محتاج بنده خدا باشی ک برات دعاکنن دلتو خالص ببر پیش اون بالاسری تا خودش گره کارتو باز کنه ،،،،این ذکرم خیلی خوبه مثلا ۱۴بار ب نیت ۱۴معصوم هدیه کن ک بگی ،،یاالله یامحمدیاعلی ،یافاطمه،یاصاحب الزمان ،ادرکنی ادرکنی ولاتدرکنی .....ایشالله ک مشکلت حل بشه ب حق امام زمانمون .

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
۱۰۰ تا میفرستم تو هم دعا کن مشکل ما برطرف بشه 

به خداوندی خدا یه لحظه از چشام اشک اومد صفحه قرآنو باز کردم سوره نمل آیه ی ۶۲ 

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء و یجعلکم خلفاء الارض اله مع الله قلیا ما تذکرون 

آیا آنکیست که دعای بیچارگان مضطر را به اجابت میرساند؟ و رنج و غم آنان را برطرف میسازد و شما مسلمین را جانشینان اهل زمین قرار میدهد آیا با وجود خدای یکتا خدائی هست هرگز نیست ولی اندکی مردم متذکر این حقیقتند 

اومد . خدا خودش حاجتتو بده عزیزم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️

اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صَل علي محمد وآلمحمد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صَل علي محمد وآل محمد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صَل علي محمد وآل محمداللهم صَل علي محمد وآل محمد❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد❤️

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

فقط هر کی صلوات برام فرستاد لایک کنه تا براش صلوات بفرستم مدیون نشم عزیزای نی نی سایت

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

یا مثلا ب هراندازه ای ک دوست داری مثلا ۵ هزار ب نیت پنج تن صلوات  یابیشترنذر کن و هدیه کن ب امام جواد💜💜💜این یکی ردخور ندارع 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
ته دلت کافیه بهش اعتماد داشته باشی عین ی بچه ب فرزندش🙂🙏🏽🙏🏽🙏🏽

😐😐😐🤦🏼‍♀️عین ی بچه ب مادرش 😂😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا به حق این ماه مبارک و نفس پاک روزه دارها مخصوصا امام زمانمون

ظهور حضرت رو برسون

گره از کار همه باز کن 

سلامتی و عاقبت به خیری به همه

شفای همه مریض‌ها 

خونه به مستاجر ها 

محبت بین اعضای خانواده ها 

اولاد سالم و صالح به همه منتظرها

همسر خوب به همه مجردها 

وسعت رزق و برکت عمر 

و هر حاجتی که هرکسی وقتی این پست رو میخونه تو ذهنش میاد خدایا خودت ضامن برطرف کردنش باش

الهی آمین 

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...