2789
عنوان

به یه تازه عروس کمک کنید. همه بیاین لطفا😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 59 پست
😐😐😐😐شوخی بود دیگه ن؟ 

عزیزم برا باسنت برو باشگاه بگو بهش کجاهات را میخوای عضله بسازی بهت میگه حرکاتش را .برا دندونات هم برو جرم گیری کن بعدش دیگه همیشه مسواک بزن ک برنگرده .موهات را هم برو کراتینه و ویتامینه بکن .دماغت را ب آریشگر بگو گریم کنه .جای سوختگی هم من دارم پماد زینک میزنم میگن خوبه ولی من نمیدونم . نهایتش اینه ب آرایشگرت بگو کرم بزنه

ممنون از همه ی دوستانی ک راهنمایی کردن. و متأسفم برا آونایی ک توی تاپیک ها میان و هیچ سودی ندارن تازه زخم زبون میزنن. 

دعا کنید زودتر و به سلامتی و دل خوش برم سر زندگیم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه جای زخم یا سوختگی کهنه باشه و عمیق تا 6ماه باید ادامه بدی اما اگه تازه باشه و سطحی 2ماه خوب میشه من روزی 3بار میزنم سریع خوب میشه جای سوختگی

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

#‍ برا تختی باسنت هروز ورزش اسکات رو 30تا انجام بده. تا روز عروسی. 

#‍ هروز بوخور اب گرم یا یا ساده یا بهتر یذره چای سبز بابونه اویشن بریزی تو قابلمه کوچیک و بعد جوش اومد حوله بذاری رو سرتو بری زیر حوله و بخور بدی البته قابلمه رو از رو گاز برداریا😀 اگر دستگاه بخور داری ک بهتر.این کمک میکنه چربی صورتت کمتر بشه شادابتر بشی بینهایت و چربی بینیتم کم میشه و کوچیکتر بنظر میاد

دندون# هم یکم کف دریا و نمک دریا هروز یا هرشب بشور 

#‍ موهای بعضی بعد حموم یا قبل حموم با ژل الویه ورا خوب میشه روغن کرچک قبل حموم وز مو کم میکنه اینارو امتحان کن 

اینایی ک گفتم بدون دکتر رفتنه و خرج کردنه 

کامپوزیت و بقیه چیزا گرون در میاد اگر پول داری ک میتونی بری کلینیک زیبایی پول هنگفت بدی درست کنن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
زوی خمیر دندون نمک یا دار چین بزنید و مسواک بزنید چند روز پشت سر هم انجام بدید خیلی تاثیر داره

مرسی💜

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
مخلوط عسل و دوقاشق سرکه سیب = معجزه  🤓🤓🤓

چنبار بزنم عزيزم!؟

روي چونم پرشده از جوش

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

روزی یکبار  کل صورتت بزار  واسه من که عالی بود البته من دست کم یک ساعت میزارم میمونه رو ...

خيلي ممنونم عزيزم حتماا از فردا شروع ميكنم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خيلي ممنونم عزيزم حتماا از فردا شروع ميكنم

خواهش میکنم خانمی

فقط زود ناامید نشو لطفا 

آگه میتونی در هفته ۳ بار هم سفیده تخم مرغ به صورتت بزن 

پوست سفید میشه و لایه برداری ضعیف میشه