2777
2789
عنوان

اسباب کشی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست
من چون‌مستاجرم زیاد وسبله نمیخرم برا خونه ک برای اثاث کشی راحت باشم اثاثام کمه و اینقد اذیت شدم وگرن ...

من موقع ازدواج خونه خودم بود بعدا فروختیم مستاجر شدیم!!

شوهرم تمام اثاث رو داشت و یک عالمه چرت و پرت گرون که نمیشه دور انداخت!! منم وسایل شخصی خودم و چیزایی که نیاز داشتم رو اوردم ..خیلی زیاده...  

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم سوال بپرس ک کمکت کنم.من اینطوری حضور ذهن ندارم بگم چ کار کن.هنگم۰🤣🤦‍♀️

قبل از این که کارگر بگیرم چیارو اماده کنم؟؟؟

وسایل تمیز کاری چیا ببرم؟

چه چیزایی با ماشین خودمون بببریم..چیارو بدم باربری بیاره؟؟

لباسارو چطوری ببرم؟ کی ببرم اول یا بعدا ببرم؟

توی کابینتارو چطوری تمیز کردید و یا چیزی خریدی بندازی توش؟؟

مواد غذایی رو چطوری ببرم..مثل سرکه وترشی و اینا که ممکنه بریزه همه جارو کثیف کنه؟؟

بین بشقابا و شکستنی ها چی بزارم نشکنه؟

کل کارتن ها و رختخابهارو آماده کن و بزار توی یک اتاق جمع کن همه رو کارگر ک اومد ببره.قبلش هم خونه رو کارگر بگیرید برای نظافت خودشون میگن چ چیزایی بخرید و بهشون بدید ک میخان نظافت کنن.ظروف دم دستی رو خودتون ببرید آخر کار.لباسهارو اول ببر بچین تو کمد دیواری.توی کابینتارم کارگرا جارو برقی زدن و دستمال نم دلر کشیدن و من چیزی نزاشتم داخل کابینت چون ام دی اف هستش.موهد غذایی رو توی یه کارتن کوچیک بزار و کنار هم بچین ک تکون نخوره و بریزه و میشه بزاری توی پلاستیک و بعد بزاری توی کارتن.شکستنیارو هم با روزنانه باطله بپیچون اصلا نمیشکنه

خدایا ....
کل کارتن ها و رختخابهارو آماده کن و بزار توی یک اتاق جمع کن همه رو کارگر ک اومد ببره.قبلش هم خونه رو ...

خیلی عالی..ممنون...

ولی همسرم کارگر ساختمونشونو میاره..یعنی هیچی تمیز کاری بلد نیست من باید بگم چیکار کنه..البته خیلی بهتر از  کارگرای خونه تمیز میکنه..اصلا غر نمیزنن...زورش هم زیاده

قبل از این که کارگر بگیرم چیارو اماده کنم؟؟؟ وسایل تمیز کاری چیا ببرم؟ چه چیزایی با ماشین خودمون ب ...

ای بابا خیلی سخته من و مامان بابام تا یه هفته وسایل بسته بندی کردیم و با ماشین خودمون بردیم یعنی سه نفر نیروی کار هر کدوم وسایلم سر حای خودش گذاشتیم مثلا وسایل آشپزخونه جدا لباس و رختخوابا جدا ازبن پلاستیک حباب دارا میخوای چسب 5 ساتتی و جعبه 

ای بابا خیلی سخته من و مامان بابام تا یه هفته وسایل بسته بندی کردیم و با ماشین خودمون بردیم یعنی سه ...

سلفون و نایلون حباب دار و جعبه و چسب خریدیممم.یکمم بسته بندی کردم..فقط نظر منم همین بود که ..یه طوری ببرم که سرجاش بزارم..اینطوری نباشه که وسایلی که ببرم اونجا زیرو دست و پا مزاحم بشه بقیه رو ببرم..یا خیلی شلوغ بشه وسطا وسایلم گم وگور بشه یا اسیب ببینه

سلفون و نایلون حباب دار و جعبه و چسب خریدیممم.یکمم بسته بندی کردم..فقط نظر منم همین بود که ..یه طوری ...

اصلا نمیشه جور دیگه اینقد ریخت و پاش میشه که تا دوماه باید بچیتی بعدش وسایل آشپزخونه رو یروز ببرین حتما بچینین لباسا و کمدها فقط وسایل بزرگ با کامیون دوز آخر من چنتا چیزام خش خورد پلاستیک نبستم عکسای عروسی شکستنی بتظرم خودتون ببرید یروز جداگانه و سر جاش بزارید آشپزخونه وحشتناکه خیلی طول نیکشه ما تلویزبونم خودمون بردیم 

اصلا نمیشه جور دیگه اینقد ریخت و پاش میشه که تا دوماه باید بچیتی بعدش وسایل آشپزخونه رو یروز ببرین ح ...

دقیقا...ممنون