m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان بسکویت رولتی💃💃💃💃 | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 27 پست خدا از این خاهرا بهتون بده امروز منو باز غافل گیر کرد بهم زنگ زد آماده باش یه چی درست کردم برات بیارم ....گفتم بیاین یکم فخر بفروشم ...دلتون اب نکنم 🤔ها 🤔 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/02/20 | 18:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاهاشیطون عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1180 عاقا اینم من امروز درست کردم نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 واییی خدایا دلم خواست.هم روزه ام هم رژیم.😭😭😭 ببخشید 😫 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 فخر فروخته نشو عزیزم 🤪 این رولت بیسکویتای ناز نازی من 😁😁 ای نامردو ...مال تو هم خوشمزس با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
azaliaaaaa عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 23422 فخر فروخته نشو عزیزم 🤪 این رولت بیسکویتای ناز نازی من 😁😁 دستور بده اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 موادش چیه ؟؟،، مامان منم دیروز با خرما و بیسکوییت و گردو یه رولت شبیه این درست کرد گفت ... ها فکر کنم ...میزارم شب دستورش با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
eshgham90 عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1185 فخر فروخته نشو عزیزم 🤪 این رولت بیسکویتای ناز نازی من 😁😁 عزیزم دستورشو میگی برای سلامتی پدر مادرامون صلوات ❤️
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عاقا اینم من امروز درست کردم دستت درد نکنه با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
_____آزاده____ عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1564 بیسکویت پتی بور و خامه فرم گرفته وسس شکلات به روش تیرامیسو عزیزم ی بیسکوییت سفید سس بزن بعد خامه بعد بیسکوییت کاکائویی سس بزن بعدخامه و...۲۴ ساعت تو یخچال بعد برش بزنید 😘
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 بیسکویت پتی بور و خامه فرم گرفته وسس شکلات به روش تیرامیسو عزیزم ی بیسکوییت سفید سس بزن بعد خ ... مرسی ..نوش جونت 😘😘😘😘من که نمیتونم به خاهرم میگم حتما با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42819 https://cookpad.com/ir/دستور غذا/6121341-شیرینی-یخچالی در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖