2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم غوغا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی میکنی  که ان شاءالله؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

چیو شوخی میکنم افتضاح بودن اسم غوغا یا سانچی و ؟ من بجنوردی ام این خانم شیروانیه .تو شیروان یکی دو نفر تو کشتی سانچی بودن واسه همون گذاشته 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
😂لابد دختر شم یورشه اسم پسر ویشکا آسایش گیوه خب گیو اسمه؟! هر چقدم تاریخی باشه لااقل میذاشتی رست ...

دختر نداره، ۳ تا پسر داره، اسم یکی دیگه شون شاهکاره 😁 اسم سومی رو یادم نی. یه فامیلم دارن اسم پسرش گِیوَکه 😶 گیو چقدر سخته 🙄🙄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چیو شوخی میکنم افتضاح بودن اسم غوغا یا سانچی و ؟ من بجنوردی ام این خانم شیروانیه .تو شیروان یکی دو ن ...

سانچی رو .

واقعا سانچی منظورشون به همون کشتی معروف بود؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دختر نداره، ۳ تا پسر داره، اسم یکی دیگه شون شاهکاره 😁 اسم سومی رو یادم نی. یه فامیلم دارن ایم پسرش ...

شاهکار حالا قشنگه ولی گیو

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

اره پسر همسایه مام اسمش شورش😁

چه اسمایی...!اسم پسر همکار مامانم طوفانه...  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
دختر نداره، ۳ تا پسر داره، اسم یکی دیگه شون شاهکاره 😁 اسم سومی رو یادم نی. یه فامیلم دارن ایم پسرش ...

پدر مادرش شاهکار کردن😂😂😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چیو شوخی میکنم افتضاح بودن اسم غوغا یا سانچی و ؟ من بجنوردی ام این خانم شیروانیه .تو شیروان یکی دو ن ...

حالا معنی سانچی رو هم میدونه؟

شاید اصلا سانچی تو زبون خودشون فحش باشه

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
قشنگ نیست، یاد پسر دوست پدرشوهرم افتادم، اسمش شورشه

اسم دوست پسر یکی از دوستای منم شورش بود چقدر مسخره ش میکردیم      مهندس  مکانیک هواپیما بود یه همچین چیزی😂😂😂

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن