2777
2789
يعني مثلا پياماش رو نميخوني؟زن و شوهر كه چيزي پنهان نميكنن

نه اصلا حتی نوتیفیکشن هایی که میاد چشمم بهشون میخوره اما باز نمیکنم ببینم چیه 

دقیقا چون هیچ چیز پنهانی ازهم نداریم چک نمیکنم گوشی رو 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اوه ه ه اسارتتتتتت؟ زن و شوهر چيزي پنهان نكنن اسارت؟

بله دقیقا اسارته که آدم نتونه حتی تو گوشی خودش اختیار داشته باشه 

قرار نیست چیزی پنهون بشه ولی لزومی هم به چک کردن نیست 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله دقیقا اسارته که آدم نتونه حتی تو گوشی خودش اختیار داشته باشه  قرار نیست چیزی پنهون بشه ولی ...

خواهر من شما موضوع تايپيك منو نگرفتي همون اول عرض كردم اعتماد كامل دارم ولي آيا هر شوهري وقتي ازش گوشي رو خواستن ميده؟شما اگه شوهرت دو دستي بهت داد شكر خدا كن نداد هم فكري به حال اعتماد و اسارت كن

تكرار نميشوي💞
خواهر من شما موضوع تايپيك منو نگرفتي همون اول عرض كردم اعتماد كامل دارم ولي آيا هر شوهري وقتي ازش گو ...

منم برات نوشتم همسر من گوشیش رو بخوام میده 

رمزشم دارم 

ولی شعورم نمیزاره چه جلو خودش چه پنهانی اونم هر روووز چک کنم گوشیش رو 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منم برات نوشتم همسر من گوشیش رو بخوام میده  رمزشم دارم  ولی شعورم نمیزاره چه جلو خودش چه ...

واااااي شما چته؟ فقط ميخواي حرف خودت رو بزني چه ربطي به شعور داره!من محترمانه به نظر شما اهميت ميدم چرا به زور ميخواي بگي خيلي كار زشتيه!؟زن و شوهر هيچ چيزي برا پنهان كردن ندارن براي چندمين بار ميگم من به شوهرم اعتماد كامل دارم شما هم در جواب من فرموديد بله لطفا تمام كن يا يكم فكر كن بعد حرف بزن جواب من اره و يا نه است هي

تكرار نميشوي💞
واااااي شما چته؟ فقط ميخواي حرف خودت رو بزني چه ربطي به شعور داره!من محترمانه به نظر شما اهميت ميدم ...

من با شعور تو چیکار دارم😐

خدا کمکت کنه حالت خوب نیست انگار 

همكاراي آقا به من ميگن احازه نميديم كسي تو گوشيمون سرك بكشه و به خانمامون ميگيم وسيله شخصيه ... از طرف ديگه هم من از خيلي از گندكارياشون خبر دارم مثل جيم شدن از كار و رفتن ددر دودور با دوسا دختراشون....مخض اطلاع ميگم شما خانمها كه ميگيد وسيله شخصي و يا شوهراتون نميزارن....

تكرار نميشوي💞
من با شعور تو چیکار دارم😐 خدا کمکت کنه حالت خوب نیست انگار 

شما خودت نميدوني چي تايپ ميكنيا وقتي ميگي شعورم اجازه نميده... يعني بقيه ما گوشي شوهرامون دست ميگيريم بي شعوريم 

تكرار نميشوي💞

من به گوشی شوهرم کارنداشتم تااینکه اتفاقی دیدم خیلی حساسه روگوشیش یجانزدیک میخوادبره حتماباخودش میبره بهرحال مشکوک میزد تااینکه دیدم بعله داره خیانت میکنه بعدازون هم چندین بار تکرارشد خیلی سراین مساله دعواها داشتیم الانم باز قهریم یک هفتس. چون بازمن گوشیش نگاه کردم دیدم تواینستا پست سک سی برا دوستش فرستاده ازش خواستم توضیح بده ناراحت شد دعواراه انداخت کلا مدلش همینه اینجوروقتاکه حرفی نداره دعوا رامیندازه میگه گوشی شخصیه مگه من به گوشی تو دست میزنم؟بهرحال خیلی خسته ام ازین وضعیت . 

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...
من به گوشی شوهرم کارنداشتم تااینکه اتفاقی دیدم خیلی حساسه روگوشیش یجانزدیک میخوادبره حتماباخودش میبر ...

آفرين گل تو منظور منو خوب گرفتي به نظرم بشين باهاش صحبت كن از اول درست كنيد زندگي رو

تكرار نميشوي💞
آفرين گل تو منظور منو خوب گرفتي به نظرم بشين باهاش صحبت كن از اول درست كنيد زندگي رو

چقدرصحبت کنم خودش میگه دیگه نمیکنم قول میده بعدازیه مدت میبینم باز محافظه کارشده

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...
چقدرصحبت کنم خودش میگه دیگه نمیکنم قول میده بعدازیه مدت میبینم باز محافظه کارشده

اي واي...البته عزيز برا فايلهاي س ك س ي با همجنس زياد دلخور نباش همه مردها شوخيهاي مردانه دارن

تكرار نميشوي💞