بله دقیقا اسارته که آدم نتونه حتی تو گوشی خودش اختیار داشته باشه قرار نیست چیزی پنهون بشه ولی ...
خواهر من شما موضوع تايپيك منو نگرفتي همون اول عرض كردم اعتماد كامل دارم ولي آيا هر شوهري وقتي ازش گوشي رو خواستن ميده؟شما اگه شوهرت دو دستي بهت داد شكر خدا كن نداد هم فكري به حال اعتماد و اسارت كن
منم برات نوشتم همسر من گوشیش رو بخوام میده رمزشم دارم ولی شعورم نمیزاره چه جلو خودش چه ...
واااااي شما چته؟ فقط ميخواي حرف خودت رو بزني چه ربطي به شعور داره!من محترمانه به نظر شما اهميت ميدم چرا به زور ميخواي بگي خيلي كار زشتيه!؟زن و شوهر هيچ چيزي برا پنهان كردن ندارن براي چندمين بار ميگم من به شوهرم اعتماد كامل دارم شما هم در جواب من فرموديد بله لطفا تمام كن يا يكم فكر كن بعد حرف بزن جواب من اره و يا نه است هي
همكاراي آقا به من ميگن احازه نميديم كسي تو گوشيمون سرك بكشه و به خانمامون ميگيم وسيله شخصيه ... از طرف ديگه هم من از خيلي از گندكارياشون خبر دارم مثل جيم شدن از كار و رفتن ددر دودور با دوسا دختراشون....مخض اطلاع ميگم شما خانمها كه ميگيد وسيله شخصي و يا شوهراتون نميزارن....
من به گوشی شوهرم کارنداشتم تااینکه اتفاقی دیدم خیلی حساسه روگوشیش یجانزدیک میخوادبره حتماباخودش میبره بهرحال مشکوک میزد تااینکه دیدم بعله داره خیانت میکنه بعدازون هم چندین بار تکرارشد خیلی سراین مساله دعواها داشتیم الانم باز قهریم یک هفتس. چون بازمن گوشیش نگاه کردم دیدم تواینستا پست سک سی برا دوستش فرستاده ازش خواستم توضیح بده ناراحت شد دعواراه انداخت کلا مدلش همینه اینجوروقتاکه حرفی نداره دعوا رامیندازه میگه گوشی شخصیه مگه من به گوشی تو دست میزنم؟بهرحال خیلی خسته ام ازین وضعیت .
وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید.
آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...
آفرين گل تو منظور منو خوب گرفتي به نظرم بشين باهاش صحبت كن از اول درست كنيد زندگي رو
چقدرصحبت کنم خودش میگه دیگه نمیکنم قول میده بعدازیه مدت میبینم باز محافظه کارشده
وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید.
آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...