2789
من همسرم یه کاری رو شروع کردا بود نگرفت .الان همه ی وسایلش تو هال و اشپزخونس دلم واقعا گرفته خیلی ها ...

چقدر نادانن اون خیلیا که میشینن زمین خوردن کسی ببینن..امیدتون بخدا...درست میشه توکل بخودش و تلاش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی خواستیم ازدواج کنیم بهش گفتم برام مهمه...برای من نمیخونی اما من همسر نماز خون دوست دارم..وقتی ه ...

براش لذت قشنگ درست کنید موقع نمازخوندن ک مشتاق بشن مثلا سجادتونو پهن کنید پشت سرش و بهش بگین ک چقدر دلچسبترمیشه نماز خوندن پشت سرتو یاوقتی نمازش تموم شد برین کنارش بشینین بگین میشه من دعا کنم شماامین بگین؟یا دستشو بگیرین بگین بیاباهم دعا کنیم 

مردامثل بچه ها میمونن اگه باعشقو لذت ی کاریو انجام بدین عادت میکنن ب انجامش 

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 
چقدر نادانن اون خیلیا که میشینن زمین خوردن کسی ببینن..امیدتون بخدا...درست میشه توکل بخودش و تلاش.

باورت میشه خانواده ی خودم هستن امشب خوته خواهرم بودیم همه با شادی ازین شکست حرف میزدن .کل زندگیم رفت طلاهام 😓برام دعا کنید.روزای بدی رو دارم 

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
براش لذت قشنگ درست کنید موقع نمازخوندن ک مشتاق بشن مثلا سجادتونو پهن کنید پشت سرش و بهش بگین ک چقدر ...

ممنونم از راهنماییتون....خیلی خودش خوب و ماهه..همین یه مورد امشب حالم گرفت.حتما راهنماییتون انجام میدم‌

باورت میشه خانواده ی خودم هستن امشب خوته خواهرم بودیم همه با شادی ازین شکست حرف میزدن .کل زندگیم رفت ...

از خدا براتون میخوام همه چیز روبراه کنه..به حق تمام لحظات این ماه عزیز.

ممنونم از راهنماییتون....خیلی خودش خوب و ماهه..همین یه مورد امشب حالم گرفت.حتما راهنماییتون انجام می ...

خواهش میکنم ایشالله ک نمازشونو همیشه و سروقت میخونن جوری ک ایشون ب شما تذکر بدن😉

سوره واقعه رو هرشب بعد نماز مغرب عشا بخونین ۳دقیقه هم طول نمیکشه اما معجزه میکنه واسه مشکلات مالیوکار

انشالله ک ی راه پرازدرامدوخیرو برکت سرزندگیتون قرار بگیره توهمین روزای عزیز

سوره واقعه رو هرشب بعد نماز مغرب اشا بخونین ۳دقیقه هم طول نمیکشه اما معجزه میکنه واسه مشکلات مالیوکا ...

مرسی از شما دوست خوبم اجرتون با خدا

خدایاشکرت
خیلی خوندم ولی نشد حکمت خدا رو شکر 

امیدتونو ازدست ندین انشالله میشه 

من همیشه توزندگیم ب این ایمان داستم ک اگه خدای چیزیو بهت نمیده یا ازت میگیره یقین داشته باش ک میخوادبهترشو بهت بده 

توکلت ب خدا باشه دوست عزیز 

امیدتونو ازدست ندین انشالله میشه  من همیشه توزندگیم ب این ایمان داستم ک اگه خدای چیزیو بهت نمی ...

مرسی که هستین .شما یک غریبه ولی بهتر از هزار خواهر

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده