2777
2789
عنوان

شب جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 18 پست
تا حالا ناد علی نخوندم زیاد توی عمرم... چشمم عادت نداره به کلماتش ..مجبورم واسه اینکه غلط نخونمش د ...

راحته عزیزم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ب اجبار اکه میخوای بخونی همون بهتر که نخونی تکلیف مدرسه نیست که😒 بادل جون بخون اثر کنه☺

اجبار که نه...

میترسم از غلط و اشتباه خوندم کلمات عربی...چون یه چیزی میخونی و اشتباها معنیش یه چیز دیگس و کل خاصیت و معنی دعا میپره....

وگرنه توی پنج دقیقه سر سری میتونم بخونمش..

دلم میخواد وقت بزارم🙄

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجبار که نه... میترسم از غلط و اشتباه خوندم کلمات عربی...چون یه چیزی میخونی و اشتباها معنیش یه چیز ...

اصل نیت قلبی انشالله ک خدا قبول کنه 😊

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.