ناهید7575 مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 عنوان شب جمعه | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 18 پست ای منحرفا😄سوال: یه دعایی رو باید شب جمعه ۱۴ مرتبه بخونم.ناد علی رو.حالا امشب باید بخونم یا فردا شب میسه شب جمعه؟چشمام خیلی میسوزه و اشتباه و غلط غلوط میخونم اگه الان بخونم😣کاش بگید فردا شبه😑 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست... 1398/02/20 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 تا حالا ناد علی نخوندم زیاد توی عمرم... چشمم عادت نداره به کلماتش ..مجبورم واسه اینکه غلط نخونمش د ... راحته عزیزم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ناهید7575 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 ب اجبار اکه میخوای بخونی همون بهتر که نخونی تکلیف مدرسه نیست که😒 بادل جون بخون اثر کنه☺ اجبار که نه... میترسم از غلط و اشتباه خوندم کلمات عربی...چون یه چیزی میخونی و اشتباها معنیش یه چیز دیگس و کل خاصیت و معنی دعا میپره....وگرنه توی پنج دقیقه سر سری میتونم بخونمش..دلم میخواد وقت بزارم🙄 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ناهید7575 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 فردا شب دخترم بخواب😕 😅 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
فرمژه عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 13884 اجبار که نه... میترسم از غلط و اشتباه خوندم کلمات عربی...چون یه چیزی میخونی و اشتباها معنیش یه چیز ... اصل نیت قلبی انشالله ک خدا قبول کنه 😊 برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.