بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کی تصادف کردی حتما ازش مدرک بگیری از پلاکش عکس بگیر فرار نکنه که مصیبت
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
عزیزم فدای سرت. حالتو درک میکنم منم چند ماه پیش با یه موتور تصادف کردم خدارو شکر با این حال که موتوریه پرت شد و کلاه ایمنی هم نداشت اما صدمه ندید. ماشین منم اسیب جدی ندید. ولی با این وجود تا چندوقت ترس و استرس تو وجودم بود به حدی که موقعی که مجبور میشدم رانندگی کنم سردرد میگرفتم. هنوزم یاد پرت شدن اون پسره میوفتم چشمام پر اشک میشه.
اگه خودت بیمه بدنه داری هم نیتونی استفاده کنی و همینطور بیمه طرف باید فردا صبح بری بیمه با صاحب ماشین
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
عصر ساعت هشت بود بیمه نامه اش گرفتم فقط گفت شنبه میزنگم میگم بیا
مشکلی نداره شنبه برو تا جایی که شد خسارت در رو کامل بگیر نه در حد رنگ و پولیش و اینا این بهتره تعویض بشه تا صافکاری البته اگه مدل بالاس
من بیمه بدنه ندارم طرف گفت بیمه من پاسارگاد شنبه بهت میزنگم بیان ببینن خسارتش چقدره بهت چک میدن اگه ...
بهتره فردا خودت بری چند جا نشون بدی سوال کنی