2777
2789
عنوان

میخوام اعتراف کنم بعد یه سال💔

615 بازدید | 78 پست

کاربر سال ۹۶بودم

بچه بودم اعتماد به نفس نداشتم

خودمو قبول نداشتم

توی تاپیکای عکس بازی عکس دوستمو میذاشتم خیلی خوشگل بود از نظر خودم

عذاب وجدان داشتم

حالم بهم میخورد از خودم

رفتم بهش گفتم و حلالیت خواستم

اخرین باری که اومدم اینجا اعتراف کنم نتونستم خجالت کشیدم یادمه توی تلگرا م به هارلی کویین اولین بار راستشو گفتم💔 بعد از نیومدم سایت خیلی روی خودم کار کردم تصمیم گرفتم با کاربری جدید اما خودم...

یادم نمیاد کیا بودن توی تاپیک که ازشون معذرت خواهی کنم... اما واقعا بیمار بودم😔💖

به‌وقت‌اعتراف💔#  

یه سینگل فور إورم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امضات اشناس🙄

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

فدای سرت☺️❤️❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

حالا اینکه چیزی نیس یه زمانی پسرا رو با عکس فیک گول میزدن😂پسرام دخترا رو😕

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

حالا واقعا حس خوبی داشت وقتی از قیافه دوستت تعریف میکردن؟!    اینجوری که ادم بیشتر نابود ...

فاطمه من نابود بودم

توی یه لحظه حس میکردم خودمم اره 😔

یه سینگل فور إورم    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز