2777
2789
عنوان

دارم میپوکم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
خودت ک بیشتر گناه داشتی حالا مجبورش کن خودش ۵۰۰ تا عدس بشمره بگو میخای عدسی بزاری کاری به این حرفا ...

نه خودش داره درست میکنه منم نشستم پیش شما😋😂😐

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی انصافا خیلی باحال بود، باید ی روز تلافی کنی وبعد نتیجش بذاری

باید فکرامو کنم😂😋

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
😐بخندیدمنم گفتم به سادگیم بخندین اخع بگو عدسی ۵۰۰ تا عدس داشته باشه یا ۴۰۰ تا چه فرقی داره 😐😐😂

عزیزم ب ازای هر نفر نصف پیمانه عدس پاک کن و بشور. عدس رو بار بذار.‌ بعد سیب زمینی رو پوست بکیر و نگینی خرد کن .بعدم اول سیب زمینی رو تو روغن تفت بده بعد یکم مونده سرخ بشه سیر رنده شده رو اضافه کن و هم بزن تا سیر طلایی بشه بعد زرد چوبه بزن و بسته ب موادی که بار گذاشتی رب بریز و هم بزن تا رب هم تفت بخوره. عدس که پخت أین مواد سس رو بریز داخلش خواستی نصف قاشق آبلیمو ترش هم بریز. آخر هم نمکش رو اندازه بزن . بذار حا بیوفته.‌بعضیا پیاز هم میریزن. اما من کلا عدسی و خوراک لوبیا اینا رو با سیرداغ درست میکنم

عدس  و نخود و برنجو قاطی کن بده دستش بگو تمیزکن من سرم درد میکنه 😒

😂😂😂

عزیزم ب ازای هر نفر نصف پیمانه عدس پاک کن و بشور. عدس رو بار بذار.‌ بعد سیب زمینی رو پوست بکیر و نگی ...

نوش جانت عزیزه دلم ولی خب دیگه داره درست میکنه اتفاقا ماام سیر میریزیم خیلی خوشمزه میشه💙ممنون دوستان خیلی خوشحالم شمابودین راهنمایی کردی😘❤💚

#_خوراک_عدسی

مواد لازم : 📝

دو لیوان عدس

روغن ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

پیاز متوسط یک عدد برای پیاز داغ

رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غ

✍طرز تهیه :

عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود. عدس ها را با روغن و آب ( یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید ) بپزید. پس از پخت کامل عدس ها – پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل ( و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می پسندید ) اضافه کنید . قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.خوراک عدسی را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون سرو کنید . اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر و آویشن هم روی عدسی بریزید خوشمزه و سهل الهضم میشود .

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

✍به کانال بزرگ آشپزباشی بپیوندید👇🏻👇🏻

🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)