2777
2789
عنوان

چی میشد واقا

131 بازدید | 21 پست

بچه هارو لک لک ها میاوردن یا از آسمون یکی میزاشت پشت در خونه

ای خداااا دیگه جونم ب لبم رسیییدددد

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز اولشی که😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب از پرورشگاه میشه به همین راحتی بچه گرفت

اخه اون میدونی مال کسی دیگه بوده اما جوریکه بدونی مال خودته چنروزه فکرم فقط اینه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم شاید قسمت ما بوده بچه هامون را با سختی بدست بیاریم تا قدرشون را بیشتر بدونیم.

من سه شنبه رفتم آزمایش شده یک میلیون و صد.....امروز رفتم تزریق لنفو،چون مشکل ایمنی دارم ،واسه تزریق هفتصد هزارتومن ازم گرفته،گفت سه بار باید بیای تزریق.هر دفعه هفتصد و هشتاد تومن....

دوتا سقط داشتم هر بار کلی آزمایش و سونو و....

خدایا شکرت   
هنوز اولشی که😁

واقا؟تمام امیدم ک ناامید شد دلم خوشه خودمو برسونم ب ۱۶.۱۷ هفتگی  

واقا؟تمام امیدم ک ناامید شد دلم خوشه خودمو برسونم ب ۱۶.۱۷ هفتگی    

برای حالت تهوع واینامیگی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم شاید قسمت ما بوده بچه هامون را با سختی بدست بیاریم تا قدرشون را بیشتر بدونیم. من سه شنبه رفتم ...

الهی عزیزم خدا کمکت کنه واقا سختیای خودشو داره بارداری نمیدونم چطو بعضیا هیچی نمیفهمن از بارداری خوشبحالشون

الهی عزیزم خدا کمکت کنه واقا سختیای خودشو داره بارداری نمیدونم چطو بعضیا هیچی نمیفهمن از بارداری خوش ...

خیلیا حسرت حال الان تو را دارن،با دل و جون حاضرن جای تو باشن.پس به این فکر کن و شاکر خدا باش

خدایا شکرت   
برای حالت تهوع واینامیگی؟

تهوع سرگیجه ویارم خیلی بده گشنم میشه معدم میترکه اما وقتی غذا یا چیزی میخام بخورم انگار راه گلومو بستن بعدشم ک بالا میارم  ب بوها خیلی حساس شدم اینا بگذره یعنی دیکه فک کنم تو زایمان بدون بی حسی هم نقد زجر نکشم ک الان اذیتم عین جنازه ها شدم

خیلیا حسرت حال الان تو را دارن،با دل و جون حاضرن جای تو باشن.پس به این فکر کن و شاکر خدا باش

عزیزم ان شاءالله خیلی زود خوب شی و ب درمان های بعدی نیاز پیدا نکنی و نی نی ماهت ب سلامتی و ب خوشی بیاد بغلت